Gulvafslibning Aars

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Aars
  • Du får kun tilbud på lokal gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Find den billigste pris nu

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning i Aars - Spar 26% med 3 gratis tilbud

9. september 2018. Hvis du er som de fleste mennesker, kan det at finde en pålidelig gulvmand i Aars til en fornuftig pris, virke som en ret uoverskuelig opgave. Årsagen er, at de færreste mennesker ret tit har brug for gulvafslibning, og derfor har begrænset erfaring og indsigt i gulvsliberfaget.
Hvor begynder man? Hvad har man i virkeligheden brug for? Hvad koster en gulvmand i Aars? Spørgsmålene er mange i dette gamle traditionsbundne erhverv, der længe har nydt godt af den manglende gennemskuelighed på markedet på bekostning af forbrugerne.
Fyrretræsgulve i Aars afslibes og oliebehandles af erfarne gulvslibere. Gør-det-selv gulvafslibning er en kunst, såfremt man ikke har den rette erfaring med afslibning af gulve. Vores gulvpartnere sliber og behandler plankegulve trapper, bordplader, dørtrin, dørtærskel, køkkenbordplader, trappetrin og reposer.

Lakering af meget slidte gulve

Ved meget slidte gulve, f.eks. hvor lakken er gennemslidt, skal der ske en egentlig afslibning, dvs. en renovering, hvor al lak fjernes. Der regnes normalt med, at der fjernes op til 0,5 min af træets overflade per gang.
Det betyder. at trægulve kun kan afslibes et begrænset antal gange afhængigt af brættets, slidlagets eller finerlagets tykkelse. Resterende slidlag, dvs. tykkelsen af resterende træ på lamelbrædder og -stave samt afstanden til fer og not på massive brædder, bør kontrolleres inden afslibning for at sikre, at gulvet kan tåle en yderligere afslibning. Efter afslibning overfladebehandles gulvet som et nyt trægulv.
Lakerede gulve skal efter færdiglakering fremtræde med en ensartet, lukket og glat overflade. Glansen skal være ensartet og overfladen skal være glat at føle på. Porer, huller, revner og samlinger skal være lukkede.

Nu er det på tide, at få slebet de gulve!

Vi kan tilbyde dig 3 gratis tilbud på gulvafhøvling, hvis dit -
  • Trægulv er ujævnt
  • Trægulv er skævt
  • Trægulv er ridset
  • Trægulv er lakeret med skibslak
  • Trægulv er fyldt med gammel gulvmaling

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 9600 Aars

Garant Aars
Vestre Boulevard 3
9600 Aars
CVR: 26669146
Hjemmeside
Tømrermester Bjarne Jensen
Keldgårdvej 70
9600 Aars
CVR: 13924333
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Krogh Kristiansen A/S
Kong Valdemars Vej 20
9600 Aars
CVR: 31472385
Hjemmeside