Gulvafslibning Amager

  • Få 3 gratis reelle tilbud på gulvafslibning Amager
  • Du får kun tilbud på kvalitetsbevidst gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Amager. Få 3 gratis gulvservice tilbud

10. august 2018. Vi har her på Gulvafslibningsguide.dk samlet en hel række gulvfirmaer inden for alle de emner som gulvsliberfaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af gulvmænd fra Amager med stor kompetence indenfor netop det felt, som din gulvsliberopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din gulvsliberopgave, udvælger vi de 3 mest kompetente gulvafslibere på Amager. Inden for 33 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel levering af et professionelt og billigt tilbud på gulvafslibning.
Din gulvsliberopgave formidles til alle de relevante gulvafslibere, vi samarbejder med på Amager og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et attraktivt tilbud på gulvafslibning.

Vask og lud af trægulve

For de fleste gulvtyper gælder, at der skal anvendes så lidt vand som muligt ved vask af trægulve, f.eks. anvendelse af en hårdt opvredet klud. UV-olierede gulve kan ikke genbehandles med gulvolier men skal i stedet lakeres.
For trægulve, der er sammensat af forskellige træarter, lamelgulve eller gulve udført med fuger af gummi mv., skal overfladebehandlingen udføres ifølge leverandørens anvisninger. Der skal være dokumentation for foreneligheden mellem de ønskede materialer herunder træart, fuger, lak og olie.
Lud til nåletræsgulve består af en koncentreret alkalisk opløsning med pH værdi på ca. 14. Lud kan f.eks. bestå af natriumhydroxyd (ætsnatron, kaustisk soda) eller kalciumhydroxyd (læsket kalk. hydratkalk). Lud til ludbehandling af nåletræsgulve kan enten købes færdigblandet eller fremstilles med forsigtighed som beskrevet nedenfor. Lud påføres med pensel eller rulle.

Mange typer af trægulve

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede gulvtyper, som en dygtig gulvsliber er ekspert i at behandle:
  • Egegulve
  • Bøgegulve
  • Askegulve
  • Ahorngulve
  • Lærkegulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2300 Amager

A. Schandorffs eftf. ApS
Hollænderdybet 3-5
2300 København S
CVR: 26941911
Hjemmeside
F.M. Totalservice
Kålagervej 45
2300 København S
CVR: 13618208
Hjemmeside
Gulvcentralen
Reberbanegade 10, 3. tv.
2300 København S
CVR: 37051136
Hjemmeside