Gulvafslibning Amager

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Amager
  • Du får kun tilbud på kvalitetssikret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Benyt dig af dette gode tilbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Amager. Få 3 gratis gulvservice tilbud

14. september 2018. Her på internetportalen Gulvafslibningsguide.dk har vi samlet en række gulvfirmaer inden for alle de emner som gulvsliberfaget omfatter. Derfor bliver du udelukkende kontaktet af gulvmænd fra Amager, der har lang erfaring indenfor netop det felt, som din gulvsliberopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din gulvsliberopgave, udvælger vi de 3 mest kompetente gulvafslibere på Amager. Inden for 33 timer modtager du 3 personlige tilbud på gulvafslibning. En del gulvfirmaer der udfører gulvafslibning, tilbyder ganske favorable betingelser for renovering og behandling af trægulve.
Vi samarbejder med erfarne gulvfolk med forstand på afslibning og overfladebehandling af plankegulve. Disse fagfolk udfører alt indenfor afslibning af gulve, bordplader, dørtærskel, dørtrin, vindueskarme, køkkenbordplader, trapper og reposer. Få 3 gratis Amager tilbud allerede i morgen.

Vask og lud af trægulve

For de fleste gulvtyper gælder, at der skal anvendes så lidt vand som muligt ved vask af trægulve, f.eks. anvendelse af en hårdt opvredet klud. UV-olierede gulve kan ikke genbehandles med gulvolier men skal i stedet lakeres.
For trægulve, der er sammensat af forskellige træarter, lamelgulve eller gulve udført med fuger af gummi mv., skal overfladebehandlingen udføres ifølge leverandørens anvisninger. Der skal være dokumentation for foreneligheden mellem de ønskede materialer herunder træart, fuger, lak og olie.
Lud til nåletræsgulve består af en koncentreret alkalisk opløsning med pH værdi på ca. 14. Lud kan f.eks. bestå af natriumhydroxyd (ætsnatron, kaustisk soda) eller kalciumhydroxyd (læsket kalk. hydratkalk). Lud til ludbehandling af nåletræsgulve kan enten købes færdigblandet eller fremstilles med forsigtighed som beskrevet nedenfor. Lud påføres med pensel eller rulle.

Mange typer af trægulve

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede gulvtyper, som en dygtig gulvsliber er ekspert i at behandle:
  • Egegulve
  • Bøgegulve
  • Askegulve
  • Ahorngulve
  • Lærkegulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2300 Amager

Øens Gulvsliber ApS
Amagerbrogade 210 B
2300 København S
CVR: 35388893
Hjemmeside
F.M. Totalservice
Kålagervej 45
2300 København S
CVR: 13618208
Hjemmeside
A. Schandorffs eftf. ApS
Hollænderdybet 3-5
2300 København S
CVR: 26941911
Hjemmeside