Gulvafslibning i Amager

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på gulvafslibning i Amager
  • Du får kun tilbud fra godkendte gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Opnå store rabatter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Du kan gratis indsende en gulvafslibningsopgave til os

27. november 2017. Vi har her på Gulvafslibningsguide.dk samlet en hel række gulvslibere inden for alle de emner som gulvsliberfaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af gulvslibere fra Amager med stor kompetence indenfor netop det felt, som din gulvsliberopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din gulvsliberopgave, udvælger vi de 3 mest kompetente gulvslibere på Amager. Inden for 33 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel levering af et professionelt og billigt gulvslibertilbud.
Din gulvsliberopgave formidles til alle de relevante gulvslibere, vi samarbejder med på Amager og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et attraktivt gulvslibertilbud.

Vask og lud af trægulve

For de fleste gulvtyper gælder, at der skal anvendes så lidt vand som muligt ved vask af trægulve, f.eks. anvendelse af en hårdt opvredet klud. UV-olierede gulve kan ikke genbehandles med gulvolier men skal i stedet lakeres.
For trægulve, der er sammensat af forskellige træarter, lamelgulve eller gulve udført med fuger af gummi mv., skal overfladebehandlingen udføres ifølge leverandørens anvisninger. Der skal være dokumentation for foreneligheden mellem de ønskede materialer herunder træart, fuger, lak og olie.
Lud til nåletræsgulve består af en koncentreret alkalisk opløsning med pH værdi på ca. 14. Lud kan f.eks. bestå af natriumhydroxyd (ætsnatron, kaustisk soda) eller kalciumhydroxyd (læsket kalk. hydratkalk). Lud til ludbehandling af nåletræsgulve kan enten købes færdigblandet eller fremstilles med forsigtighed som beskrevet nedenfor. Lud påføres med pensel eller rulle.

Mange typer af trægulve

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede gulvtyper, som en dygtig gulvsliber er ekspert i at behandle:
  • Egegulve
  • Bøgegulve
  • Askegulve
  • Ahorngulve
  • Lærkegulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2300 Amager
Øens Gulvsliber ApS
Amagerbrogade 210 B
2300 København S
CVR: 35388893
Hjemmeside
F.M. Totalservice
Kålagervej 45
2300 København S
CVR: 13618208
Hjemmeside
Gulvcentralen
Reberbanegade 10, 3. tv.
2300 København S
CVR: 37051136
Hjemmeside