Gulvafslibning Ballerup

  • Få 3 gratis solide tilbud på gulvafslibning Ballerup
  • Du får kun tilbud på reel gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Få gratis tilbud fra lokale firmaer

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 gratis tilbud på lokal gulvafslibning i Ballerup

11. september 2018. Mangler du en gulvmand i Ballerup? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra gulvfirmaer i Ballerup, der gerne vil hjælpe dig med din gulvsliberopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast attraktiv pris på din gulvsliberopgave i Ballerup. De pålidelige gulvfirmaer udfører gulvsliberopgaven med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre hele arbejdet og du sparer mindst 14%
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på gulvafslibning i Ballerup. Lad i stedet de godkendte gulvfirmaer i vores netværk konkurrere om at vinde din gulvsliberopgave. Du beslutter selv, hvilket af de skarpe tilbud du bedst synes om. Held og lykke med din gulvafslibning opgave!

Brug af stående værktøj - uddybning gennem interviews

Med det formål at få en uddybet forståelse af baggrunden for brug af stående værktøj før og efter kurserne samt få en yderligere belysning af forhold som fremmede henholdsvis hæmmende brug af stående værktøj gennemførtes interviews med 10 udvalgte gulvslibere.
Alle disse gulvslibere havde deltaget i 2-dages kurserne. Desuden gennemførtes interviews med 4 udvalgte gulvmestre vedrørende samme temaer, ligesom der indgik spørgsmål herom i interviewene med de 7 superbrugere.
Samlet er der således interviewet 21 personer med henblik på en yderligere belysning af brug af stående værktøj før og efter kurserne. Det var en eksplicit strategi fra de faglige organisationers side i forhold til møderne, at man ville give klart udtryk for en fælles aktiv holdning til såvel projektet som det stående værktøj.

Benyt dig af denne gratis service

Hele Ballerup kommune er omfattet af vores netværk af gulvafslibningsfirmaer:
  • Baltorp
  • Aagerup
  • Lautrup
  • Harrestrup
  • Pederstrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2750 Ballerup

Viking Totalenterprise
Søgårdsvej 1
2750 Ballerup
CVR: 27582869
Hjemmeside
T. T. Gulve
Roasvej 6A
2750 Ballerup
CVR: 25608208
Hjemmeside
Trægulvs- og Rengøringsservice
Rugvænget 72
2750 Ballerup
CVR: 30929330
Hjemmeside