Gulvafslibning Ballerup

  • Få 3 hurtige tilbud på gulvafslibning Ballerup
  • Få en grundig velegnet gulvekspert
  • Spar op til 16 procent på et strålende gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Ballerup tilbud

Postnummer 2750
vejnavne

Vårbuen
Saturnstien
Venusstien
Nørrevej
Ægirstien
Kildetoften
Skovbovænget
Klakkebjerg
Skovspurvestien
Tvendagervej
Vinterbuen
Slåen Alle
Skolehaven
Søgårdsvej
Kornvænget
Rådyrstien
Lupinvænget
Stuvehøjgaards Alle
Linde Alle
Klematisvænget

Få 3 gratis tilbud på lokal gulvafslibning i Ballerup

Mangler du en gulvmand i Ballerup? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra gulvfirmaer i Ballerup, der gerne vil hjælpe dig med din gulvsliberopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
I Ballerup tilbyder erfarne gulvafslibningsfirmaer deres assistance med alle slags gulvservice. Du behøver ikke selv at spilde tid på at finde troværdigt gulvsliberfirma til at ordne dine slidte gulve. Spar penge og brug i stedet tiden på noget andet.
En grundig gulvafslibning giver helt nyt liv til selv de mest ødelagte trægulve og er den nemmeste metode at istandsætte trægulve på. Med en grundig gulvafslibning får du et jævnt og pænt gulv. Hemmeligheden er gradvist at gå fra afslibning med groft sandpapir til afslibning med fint sandpapir indtil der opnås den ønskede finish. Gulvet skal være jævnt inden gulvslibningen påbegyndes, for at opnå det bedste resultat.

Brug af stående værktøj - uddybning gennem interviews

Med det formål at få en uddybet forståelse af baggrunden for brug af stående værktøj før og efter kurserne samt få en yderligere belysning af forhold som fremmede henholdsvis hæmmende brug af stående værktøj gennemførtes interviews med 10 udvalgte gulvslibere.
Alle disse gulvslibere havde deltaget i 2-dages kurserne. Desuden gennemførtes interviews med 4 udvalgte gulvmestre vedrørende samme temaer, ligesom der indgik spørgsmål herom i interviewene med de 7 superbrugere.
Samlet er der således interviewet 21 personer med henblik på en yderligere belysning af brug af stående værktøj før og efter kurserne. Det var en eksplicit strategi fra de faglige organisationers side i forhold til møderne, at man ville give klart udtryk for en fælles aktiv holdning til såvel projektet som det stående værktøj.

Benyt dig af denne gratis service

Hele Ballerup kommune er omfattet af vores netværk af gulvafslibningsfirmaer:
  • Baltorp
  • Aagerup
  • Lautrup
  • Harrestrup
  • Pederstrup

Få 3 Gulvafslibning Ballerup tilbud


Eksempel på gulvafslibning i Ballerup

Gulvkanonen
Hedeparken 7 12
2750 Ballerup
CVR: 27019000
Hjemmeside
Primo Gulve
Baltorpvej 147
2750 Ballerup
CVR: 32166849
Hjemmeside
Gulvkompagniet.dk ApS
Yderholmen 9
2750 Ballerup
CVR: 34589143
Hjemmeside