Gulvafslibning Brøndby strand

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Brøndby strand
  • Du får kun tilbud på kvalitetssikret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Undgå at betale for meget

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Brøndby Strand - Modtag 3 gode tilbud

10. september 2018. Søger du en dygtig gulvmand i Brøndby Strand? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere gulvsliberopgaver mellem private og godkendte gulvfirmaer i netop postnummer 2660 Brøndby Strand.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være forretninger, lagerhaller, butikker, kontorer, institutioner, produktionsudstyr eller eksport fra Brøndby Strand. Vores tilknyttede gulvfirmaer løser alle typer af gulvafslibning opgaver - også de helt store.
Få 3 tilbud på gulvafslibning fra kvalitetssikrede gulvfirmaer i Brøndby Strand. Indtast din opgave i onlineformularen på max 5 minutter. Du får kun tilbud fra seriøse gulvslibere. Sammenlign tilbud hurtigt og gratis. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores online portal.

En indsats mod knæliggende arbejdsstillinger

Markedsføringen af en intensiveret indsats mod knæliggende arbejdsstillinger blev påbegyndt på den årlige konference for gulvslibere i april 2012, hvor resultater fra undersøgelsen i 2010 blev præsenteret.
Der kunne registreres en mere positiv holdning over for brug af stående værktøj end på tidligere lignende konferencer blandt de deltagende svende. Ændringerne kom klarest til udtryk ved, at 33 af de deltagende 40 svende forpligtede sig til at gå foran med hensyn til uddannelse i brug af stående værktøj.
Dette udmøntede sig i oktober måned 2012 i deltagelse på et 2 dags-kursus. Hovedformålet med kurset at nedbringe omfanget af knæliggende arbejdsstillinger og derved forebygge knælidelser inden for gulvfaget.

Rutinerede fagfolk står klar til din opgave

Gulvslibningsfirmaer i Vallensbæk kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Horsbred
  • Svanholm
  • Vejlegård
  • Vallensbæk landsby
  • Vallensbæk Nordmark

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2660 Brøndby strand

Tømrerfirmaet Per Laustrup ApS
Birke Allé 18
2660 Brøndby Strand
CVR: 25524586
Hjemmeside
Vestegnens Tømrer/Snedker Entreprise
Gammel Køge Landevej 727
2660 Brøndby Strand
CVR: 29124205
Hjemmeside
CKA service
Bådsmandsvej 9
2660 Brøndby Strand
CVR: 20734582
Hjemmeside