Gulvafslibning Bramming

  • Få gratis 3 billige tilbud på gulvafslibning Bramming
  • Du får kun tilbud på solid gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Spar nemt mange penge

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Bramming. Vi leverer dig 3 gratis tilbud

12. september 2018. Få 3 uforpligtende tilbud på en gulvsliberopgave i Bramming. Vi tilbyder at indhente tilbud på din gulvsliberopgave fra kompetente gulvfirmaer i Bramming og omegn. Før gulvsliberne kan give et retvisende tilbud på gulvafslibning, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis.
Intet er for stort og intet er for småt. Vores tilknyttede team af faglærte gulvfirmaer og lærlinge udfører alle former for gulvafslibninger i Bramming. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Her på siden kan du som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. Opret din gulvsliberopgave i Bramming på under 4 minutter!

Træ til gulve: Bilinga (Opepe) (Nauclea diderrichii)

Bilinga vokser i Centralafrika (Liberia, Ghana, Nigeria). Træhøjde op til 40 m og diameter op til 2 m. Kerneved er gyldengult, orangegult til okkerbrunt. Farven ændres til mørkere nuancer ved lysets påvirkning. Splintveddet (3-5 cm) er gulliggråt til rødligt.
Veddets struktur er grov med cellehulrum fyldt med glinsende orangerødt indholdsstof. Ofte forekommer der med-/modvækst. Styrkeegenskaber, for eksempel hårdhed og slidstyrke, er betydelig højere end for bøg.
Middelsvindet er 0,20-0,25 procent for hver 1 procent træet tørrer, hvilket svarer til birkens svind. På grund af høj densitet er tørretiden lang med deraf følgende risiko for overfladerevner.

Vælg den rigtige efterbehandling til dine trægulve

Efter en gulvafslibning vil gulvet stå åbent og duftende af nyt træ, og du skal nu vælge, hvilken​ efterbehandling, du ønsker til dit gulv:
  • ​Oliebehandling
  • ​Hvidpigmentering
  • Sæbebehandling
  • Ludbehandling
  • Lakbehandling

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6740 Bramming

J.T.I. Gulventreprise A/S
Storegade 15
6740 Bramming
CVR: 18830337
Hjemmeside
Top Gulve
Alsædvej 18, St. Darum
6740 Bramming
CVR: 32976271
Hjemmeside
Thomas Johansen
Kirkestien 6
6740 Bramming
CVR: 36333065
Hjemmeside