Gulvafslibning i Ebeltoft

  • Få 3 gratis friske tilbud på gulvafslibning i Ebeltoft
  • Du får kun tilbud fra energiske gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Spar 30% på et billigt firma

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Du får kun tilbud fra seriøse gulvafslibningsfirmaer

27. november 2017. Leder du efter en effektiv og billig gulvsliber i Ebeltoft med erfaring og kompetencerne i orden, så er Gulvafslibningsguide.dk det oplagte valg for dig. Hvis du opretter din gulvsliberopgave i skemaet på 3 minutter, så påtager vi os at finde 3 kompetente gulvslibere i Ebeltoft, der gerne vil arbejde med din opgave.
Vores tilknyttede gulvslibere lægger stor vægt på at være pålidelige samarbejdspartnere, så du som kunde altid kan stole på, at de indgåede aftaler altid bliver overholdt til punkt og prikke. Vores kundekreds består primert af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige.
Uanset hvem vores gulvslibere arbejder for, så er målet som gulvsliber i Ebeltoft altid 100% kundetilfredshed. Hos disse gulvslibere er en aftale en aftale, og derfor kan du også være sikker på, at der ikke kommer ukendte efterregninger eller andre udgifter end dem, der har aftalt.

Træ til gulve: Doussié (Afzelia) (Afzelia africana Smith)

Doussié vokser i Vestafrika, Uganda og Tanzania. Træhøjde op til 18 m og kævlediameter op til 1 m. Kerneveddet er lysebrunt med et rødligt skær. som bliver mørkt rødbrunt ved lysets påvirkning. Splintved er blegt strågult og let at skelne fra kerneveddet.
Veddet har en ret grov men jævn struktur, der kan være småflammet i tegningen, og porerne kan være fyldt med en gullig substans. Styrkeegenskaber svarer nogenlunde til egens. Doussié er overordentlig dimensionsstabil med et breddesvind, der i middel er 0,2%.
Doussié er vanskelig at bejdse og voksbehandling har en blegende effekt. Træstøv kan være irriterende på slimhinderne. Anvendes til blandt andet gulve og laboratorieborde på grund af modstandsdygtighed overfor syre.

Produkter til pleje og rengøring af trægulve

Brug gerne nedenstående sæber og olier til dine trægulve - så holder de meget længere:
  • Junckers Gulvsæbe
  • Floorcoat Natursæbe
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • TK Plejeolie Klar
  • Huma Universal

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8400 Ebeltoft
Hans Rasmussen a/s
Dråby Strandvej 15
8400 Ebeltoft
CVR: 15085193
Hjemmeside
Folmer Ingildsen Tømrer- og Snedker
Birkebakken 10
8400 Ebeltoft
CVR: 50365115
Hjemmeside
KA Industrigulve
Bækkevangen 7
8400 Ebeltoft
CVR: 30731492
Hjemmeside