Gulvafslibning Ebeltoft

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på gulvafslibning Ebeltoft
  • Du får kun tilbud på solid gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Spar 30% på gulvafslibning i Ebeltoft med 3 tilbud

25. september 2018. Leder du efter en effektiv og billig gulvmand i Ebeltoft med erfaring og kompetencerne i orden, så er Gulvafslibningsguide.dk det oplagte valg for dig. Hvis du opretter din gulvafslibning opgave i skemaet på 3 minutter, så påtager vi os at finde 3 kompetente gulvfirmaer i Ebeltoft, der gerne vil arbejde med din opgave.
Vores tilknyttede gulvfirmaer lægger stor vægt på at være pålidelige samarbejdspartnere, så du som kunde altid kan stole på, at de indgåede aftaler altid bliver overholdt til punkt og prikke. Vores kundekreds består primert af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige.
Uanset hvem vores gulvfirmaer arbejder for, så er målet som gulvmand i Ebeltoft altid 100% kundetilfredshed. Hos disse gulvfirmaer er en aftale en aftale, og derfor kan du også være sikker på, at der ikke kommer ukendte efterregninger eller andre udgifter end dem, der har aftalt vedr gulvafslibning.

Træ til gulve: Doussié (Afzelia) (Afzelia africana Smith)

Doussié vokser i Vestafrika, Uganda og Tanzania. Træhøjde op til 18 m og kævlediameter op til 1 m. Kerneveddet er lysebrunt med et rødligt skær. som bliver mørkt rødbrunt ved lysets påvirkning. Splintved er blegt strågult og let at skelne fra kerneveddet.
Veddet har en ret grov men jævn struktur, der kan være småflammet i tegningen, og porerne kan være fyldt med en gullig substans. Styrkeegenskaber svarer nogenlunde til egens. Doussié er overordentlig dimensionsstabil med et breddesvind, der i middel er 0,2%.
Doussié er vanskelig at bejdse og voksbehandling har en blegende effekt. Træstøv kan være irriterende på slimhinderne. Anvendes til blandt andet gulve og laboratorieborde på grund af modstandsdygtighed overfor syre.

Produkter til pleje og rengøring af trægulve

Brug gerne nedenstående sæber og olier til dine trægulve - så holder de meget længere:
  • Junckers Gulvsæbe
  • Floorcoat Natursæbe
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • TK Plejeolie Klar
  • Huma Universal

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8400 Ebeltoft

Folmer Ingildsen Tømrer- og Snedker
Birkebakken 10
8400 Ebeltoft
CVR: 50365115
Hjemmeside
KA Industrigulve
Bækkevangen 7
8400 Ebeltoft
CVR: 30731492
Hjemmeside
Hans Rasmussen a/s
Dråby Strandvej 15
8400 Ebeltoft
CVR: 15085193
Hjemmeside