Gulvafslibning i Egedal

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på gulvafslibning Egedal
  • Du får kun tilbud på erfaren gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Spar tid - brug vores service

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 gratis tilbud på Egedal kommune gulvafslibning

13. februar 2018. Først udfylder du vores onlineformular i løbet af et par minutter, hvori du beskriver gulvsliberopgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente tilbud på gulvafslibning blandt vores kvalificerede samarbejdspartnere i Egedal kommune.
Vores værdifulde netværk af godkendte gulvfirmaer i Egedal kommune sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvafslibere, som matcher dine personlige ønsker og kriterier.
Alt dette bestræber vi os på at gøre inden for 48 timer på hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige gulvmand i Egedal kommune til din gulvafslibning opgave.

Interviews med 10 udvalgte gulvslibere

Hovedformålet med disse interviews var at få en yderligere belysning af baggrunden for brugen af stående værktøj før og efter deltagelsen på 2-dages kurset. Interviewene gennemførtes telefonisk ud fra en semistruktureret interviewguide.
Heri indgik også spørgsmål om evaluering af kurset. Det er fremgået tidligere, at alle de interviewede havde en meget positiv vurdering heraf. De interviewede udvalgtes ud fra deres besvarelser af spørgsmålene vedrørende brug af stående værktøj.
Resultaterne fremstilles som anonymiserede cases for at formidle de pågældende tanker og overvejelser i forbindelse med brug af stående værktøj. Tre gulvslibere, som ikke havde brugt stående værktøj før kurset, men brugt dette i større eller mindre omfang efter dette.
To af disse gulvslibere er ansat i større firmaer (A og B).

Brug vores gratis tjeneste i dag

Uanset hvor i kommunen du bor, kan gulvafslibningsfirmaer i Egedal kommune hjælpe dig med at få afhøvlet dine gulve:
  • Slagslunde
  • Ledøje
  • Smørum
  • Ganløse
  • Veksø

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2765 Egedal
LA Maskinudlejning
Nybølle Gadekærsvej 16
2765 Smørum
CVR: 26154200
Hjemmeside
BJ Udlejning S.M.B.A.
Lundevej 4
2765 Smørum
CVR: 32839274
Hjemmeside
Ledøje Værktøjs- & Maskinudlejnings.M.B.A.
Ledøje Bygade 40
2765 Smørum
CVR: 32933599
Hjemmeside