Gulvafslibning Egedal

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Egedal
  • Du får kun tilbud på faglærd gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Spar nemt mange penge

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 gratis tilbud på Egedal kommune gulvafslibning

26. september 2018. Begynd med at udfylde vores online skema i løbet af et par minutter. Her forklarer du, hvad det er for en gulvafslibningsopgave, du gerne vil have udført. Når opgaven er modtaget, begynder vi arbejdet med at skaffe tilbud på gulvafslibning blandt vores godkendte samarbejdspartnere i Egedal kommune.
Vores net af forhåndsgodkendte gulvafslibning Egedal firmaer sikrer, at vi altid har de egnede kandidater nær dig til netop din gulvserviceopgave. Derfor skaffer vi naturligvis kun skarpe gulvtilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvafslibere, der matcher dine ønsker og krav.
Alt dette påtager vi os på at klare i løbet af kun 48 timer på hverdage. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at kigge de enkelte tilbud igennem og derefter vælge den rigtige gulvmand i Egedal kommune til din gulvafslibning opgave. Indsendt din gulvopgave til od i dag!

Interviews med 10 udvalgte gulvslibere

Hovedformålet med interviewet var delt at få en yderligere belysning af baggrunden for brugen af stående værktøj før og efter deltagelsen på 2-dages kurset. Interviewene gennemførtes telefonisk ud fra en semistruktureret interviewguide.
Heri indgik også spørgsmål om evaluering af kurset. Det er fremgået tidligere, at alle de interviewede havde en meget positiv vurdering heraf. De interviewede udvalgtes ud fra deres besvarelser af spørgsmålene vedrørende brug af stående værktøj.
Resultaterne fremstilles som anonymiserede cases for at formidle de pågældende tanker og overvejelser i forbindelse med brug af stående værktøj. Tre gulvafslibere, der ikke havde anvendt stående værktøj inden kurset, men anvendt dette i større eller mindre grad efter kurset.
To af disse gulvslibere er ansat i større firmaer (A og B).

Brug vores gratis tjeneste i dag

Uanset hvor i kommunen du bor, kan gulvafslibningsfirmaer i Egedal kommune hjælpe dig med at få afhøvlet dine gulve:
  • Slagslunde
  • Ledøje
  • Smørum
  • Ganløse
  • Veksø

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2765 Egedal

Ledøje Værktøjs- & Maskinudlejnings.M.B.A.
Ledøje Bygade 40
2765 Smørum
CVR: 32933599
Hjemmeside
BJ Udlejning S.M.B.A.
Lundevej 4
2765 Smørum
CVR: 32839274
Hjemmeside
LA Maskinudlejning
Nybølle Gadekærsvej 16
2765 Smørum
CVR: 26154200
Hjemmeside