Gulvafslibning i Falster

  • Få gratis 3 hurtige tilbud på gulvafslibning i Falster
  • Du får kun tilbud fra potentielle gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Håndværkertilbud - få dem gratis her

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Erfarne gulvsliberfirmaer på Lolland og Falster

27. november 2017. På denne hjemmeside tilbyder vi folk at finde en erfaren gulvsliber på Falster. Det foregår sådan, at du opdaterer online skemaet med, hvad du ønsker hjælp til. I løbet af 48 timer afgiver 3 gulvslibere på Falster tilbud på den opgave, som du ønsker hjælp til.
Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til opgaven. Du er ikke tvunget til at antage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er tilfreds med dem. Desuden er denne service helt gratis at anvende. Indtast din gulvsliberopgave i skemaet og få 3 godkendte gratis gulvslibertilbud.
Det kan være besværligt at finde en dygtig gulvsliber på Falster. Benyt derfor denne gratis online tjeneste. Indsend din gulvsliberopgave nu og få tre supergode tilbud indenfor 48 timer. På denne måde kan du spare op til 31% på gulvafslibningsregningen.

Afslibning af kanter

Langs panelerne efterlader slibemaskinen en smal strimmel, som må tages med kantsliberen. Kantsliberen ser ikke ud af meget, men den er en virkelig grovæder. En slibeskive med korn 16 retter fint kanten af.
En efterfølgende tur rundt med slibeskiver korn 40 fjerner alle de cirkelformede slibespor fra første kørseI. På slibepapir med korn 16 kan man tælIe kornene. Bemærk hvordan et brugt stykke slibepapir ser ud.
Når gulv og kanter er ordnet, skal hjørner og fx dørtrin klares med skraber og håndkraft. Selv om kantsliberen er temmelig nærgående, er der steder, hvor der må håndkraft til. Det gælder fx alle hjørner, ved profilerede indfatninger, omkring rør og på dørtrin.

Gulvlak fra højglans til mat

Gulvlak findes med forskellige grader af glans. Normalt anvender man fire niveauer af forskellig glans i gulvlak:
  • Højglans (meget blank)
  • Halvblank (mellemblank)
  • Silkemat (mat)
  • Mat (næsten usynlig)

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4840 Falster
Yggdrasil v/ Ask Bohr
Bjergvej 6, Nørre Vedby
4840 Nørre Alslev
CVR: 29023999
Hjemmeside
Tømremester Finn Andersen
Frihedsmindevej 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 10964091
Hjemmeside
Nordfalsters Gulvservice
Nr Alslev Langgade 59
4840 Nørre Alslev
CVR: 37470864
Hjemmeside