Gulvafslibning i Frederiksberg

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på gulvafslibning i Frederiksberg
  • Du får kun tilbud fra energiske gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Find en god og billig gulvsliber på Frederiksberg

27. november 2017. Med vores unikke online portal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede gulvslibere på Frederiksberg til din gulvsliberopgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for gulvafslibning og sende beskrivelsen til os.
Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle gulvslibere overalt på Frederiksberg. De tre mest kvalificerede firmaer på Frederiksberg til netop din opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af.
Beskriv den opgave, du ønsker hjælp til i online skemaet på under 5 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil gulvsliberne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst. Du er velkommen til at afvise alle 3 tilbud, hvis du vil.

Lud- og sæbebehandling

Ludbehandling består i en behandling af nåletræsgulve f.eks. fyr og gran, med lud dvs. en stærkt alkulisk opløsning, der åbner træets porer. Ludbehandling er et forrarbejde, der ikke i sig selv beskytter mod slid eller tilsmudsning men reducerer træets naturlige gulning.
Ludbehandling giver træet en karakteristisk hvidgrå farve, der yderligere kan gøres lysere ved tilsætning af hvide pigmenter til luden. Ved ludbehandling kan der i enkelte tilfælde ske sporadisk brun- eller sortfavning af træet. Dette kan afhlælpes med blegelud.
Traditionelt anvendes sæbe til efterfølgende overfladebehandling men også olie eller lak kan anvendes. Sæbebehandling kan anvendes på både nåletræsgulve og lyse løvtræsgulve.

Forskellige behandlinger af trægulve

Dine slidte gulve kan få forskellige behandlinger afhængig af, hvor slidte de er og i hvilket materiale, de er udført -
  • Gulvslibning
  • Gulvhøvling
  • Opretningsarbejde
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2000 Frederiksberg
Frederiksberg Gulvservice
Finsensvej 37 D
2000 Frederiksberg
CVR: 25883810
Hjemmeside
Kiras Gulve
Falkoner Alle 32
2000 Frederiksberg
CVR: 30621271
Hjemmeside
Kaliber 1
Godthåbsvej 73
2000 Frederiksberg
CVR: 21110043
Hjemmeside