Gulvafslibning Gentofte

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Gentofte
  • Du får kun tilbud på smuk gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Det er nemt at spare penge

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Gentofte. Få 3 gode og gratis tilbud

15. september 2018. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med tilbud på gulvafslibning fra seriøse og kompetente gulvfirmaer i postnummer 2820 Gentofte. Opret din opgave online på under 5 min. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte gulvfirmaer i Gentofte.
De 3 bedste gulvfirmaer i Gentofte til netop din gulvsliberopgave modtager dine kontaktoplysninger. De vil herefter selv kontakte dig hurtigst muligt med et knaldgodt tilbud eller med yderligere spørgsmål omkring din specifikke gulvafslibningsopgave.
Du sparer op til 19 procent samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige gulvmand til din opgave. Opret din opgave allerede i dag og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning fra erfarne gulvfirmaer i Gentofte inden for 37 timer.

Gulvslibere på kusus i anvendelse af nye maskiner

Christian er overmontør. Har efter kurset arbejdet stående ved spartling og slibning. Arbejder endvidere med stående værktøj ved afskæring af svejsetråd første gang, men ikke til anden afskæring og finish da kvaliteten ikke opleves at være tilstrækkelig god.
Arbejder ikke stående med svejsning. Giver udtryk for usikkerhed om, man kan slibe stående. Mener, at brug af stående værktøj forudsætter rumstørrelse på 15-20 m2. Skulle vænne sig til at bruge stående værktøj, men havde ikke brug for yderligere instruktion i selve anvendelsen.
Giver udtryk for, at det vil fremme brugen af stående værktøj, at det går hurtigere med at spartle og slibe. Men der kræver et areal på mindst 50 m2 før det kan betale sig på akkorden. Oplever generelt, at værktøjet er let at anvende.

Betal mindre for en dygtig håndværker

Få tilbud på gulvafslibning uanset hvor i Gentofte kommune du bor:
  • Snogegård
  • Kildeskov
  • Vangede
  • Nybro
  • Jægersborg

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2820 Gentofte

Kgs. Lyngby Tømrer- & Snedkerfirma A/S
Nybrovej 93
2820 Gentofte
CVR: 26042283
Hjemmeside
Visti & Sommers Gulvservice ApS
Kongelysvej 23
2820 Gentofte
CVR: 31861489
Hjemmeside
Dannebergs Gulvservice
Søgårdsvej 6B
2820 Gentofte
CVR: 26285003
Hjemmeside