Gulvafslibning i Grindsted

  • Få 3 gratis reelle tilbud på gulvafslibning i Grindsted
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Gør som mange andre gør

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvsliber i Grindsted? Få gratis 3 tilbud i dag

27. november 2017. Få op til 3 tilbud på et billigt og seriøst gulvafslibningsfirma i Grindsted. Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 seriøse tilbud fra professionelle gulvslibere i Grindsted. Bemærk at det ikke altid er en god idé at sige ja tak til det første og billigste tilbud.
Husk at undersøge gulvsliberens anbefalinger og tjek også gerne, at gulvsliberne ikke er helt nye men er velrenommerede og som følge deraf har bred erfaring. Vores godkendte partnere kan løse opgaver i hele Danmark. Modtag 3 gode tilbud på din sag fra effektive gulvslibere i Grindsted.
Udfyld formularen online på tre minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale gulvslibertilbud fra seriøse gulvslibere. Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af gulvslibere, som du kan stole på. Udfyld skemaet med det samme og få 3 kvalitetstilbud.

Træ til gulve: Pitch-pine (Pinus palustris Mill)

Pitch-pine er fællesnavn for flere forskellige fyrrearter, der vokser nuturligt i det sydlige og østlige USA. Den Pitch-pine vi importerer til Europa er Southern Yellow pine. Træhøjde 30 til 40 m og diameter 80-100 cm. Kerneveddet er gulligrødt til rødbrunt og splintved svagt gulligt. Densitet, styrkeegenskaber og især hårdhed og slidstyrke ca. 22 % højere end for skovfyr.
For svømmende gulve skal pladematerialer og eventuelle elastiske mellemlag være tilstrækkeligt stive til at sikre gulvets styrke og stivhed. Af hensyn til gang og ophold kan en vis eftergivelighed (elasticitet) dog være ønskelig. I forbindelse med afslibning vil tykkelsen blive reduceret. Det vil efter flere afslibninger medføre, at bærende trægulve bliver mere eftergivelige, dvs. får større deformationer/nedbøjninger ved brug.

Her får du 3 tilbud fra kompetente firmaer

Vælg de rigtige plejeprodukter til vedligeholdelsen af dine nye fantastiske trægulve:
  • Bona Gulvsæbe
  • Bona Craft Plejeolie
  • Moland Gulvolie Natur
  • Gerflor Mipolam Accord Vask
  • Faxe GOlak Hvidunder

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7200 Grindsted
Jysk Gulvmontering I/S
Tingvejen 282
7200 Grindsted
CVR: 32918131
Hjemmeside
Garant Grindsted
Trehøjevej 27
7200 Grindsted
CVR: 16218596
Hjemmeside
MT Gulve
Heimdalsvej 22
7200 Grindsted
CVR: 26897521
Hjemmeside