Gulvafslibning i Guldborgsund

  • Få gratis 3 hurtige tilbud på gulvafslibning i Guldborgsund
  • Du får kun tilbud fra dygtige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Tilbud fra lokale fagfolk

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Guldborgsund gulvafslibning? Sådan får du 3 gratis tilbud

27. november 2017. Går du og så småt planlægger at få afslebet dine gulve? Uanset om det blot er en mindre gulvafslibning eller du skal have afslebet hele villaen, så er du havnet på det helt rigtige websted. Her på Gulvafslibningsguide.dk er vi nemlig specialister i at formidle gulvsliberopgaver mellem private og gulvslibere i Guldborgsund.
Prisen på en gulvsliber afhænger af helt af den opgave, som gulvsliberne skal løse for dig. Simple opgaver er naturligvis billige end de mere komplicerede. Det normale er, at gulvsliberne i Guldborgsund kommune vurderer, hvor mange timer de skal være om opgaven og på den baggrund beregner de deres pris.
Hvis du har andre typer opgaver, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en blikkenslager, en murer, en gartner, en maler, en tømrer eller en fotograf.

Kan det betale sig at gøre arbejdet selv?

Skal man selv slibe et stuegulv på fx 30 m2, er udgiften til slibepapir og leje i en weekend ca. 4.000 kr. Skal et gulvgulvafslibningsfirma gøre arbejdet, koster det ca. 8.000 kr. Brug kantsliberen på trappetrin, trappe-reposer og i små rum, hvor det er svært at komme til.
Husk at trække stikket ud, når der skal skiftes slibepapir. Undgå at trykke eller vippe maskinen, mens den kører. Når den startes, er det derimod vigtigt at vippe den bagover, så slibe-valsen kommer helt fri af gulvet.
Vær opmærksom på slibemaskinens kobling, som løfter og sænker slibevalsen. Maskinen må aldrig stå stille og slibe på samme sted. Støvposen skal tømmes, allerede når den er mellem 1/3 og 1/2 fuld.

Find et professionelt gulvafslibningsfirma lige her

Uanset hvor du er bosat i Guldborgsund kommune, kan du bestille 3 gratis gulvslibertilbud:
  • Sakskøbing
  • Slemminge
  • Nysted
  • Væggerløse
  • Idestrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4850 Guldborgsund
Yggdrasil v/ Ask Bohr
Bjergvej 6, Nørre Vedby
4840 Nørre Alslev
CVR: 29023999
Hjemmeside
Tømremester Finn Andersen
Frihedsmindevej 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 10964091
Hjemmeside
Svend Jensen & Søn ApS
Rødemosevej 2
4850 Stubbekøbing
CVR: 20205806
Hjemmeside