Gulvafslibning Høje-taastrup

  • Få gratis 3 stærke tilbud på gulvafslibning Høje-taastrup
  • Du får kun tilbud på autoriseret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Udfyld skemaet på mindre end 3 minutter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Høje-Taastrup ➔ Få 3 tilbud på 2-3 dage

28. september 2018. Få 3 tilbud på billig gulvafslibning i Høje-Taastrup - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på 3 minutter og beskriv din opgave til gulvsliberne. Herefter modtager du inden for 48 timer tre skarpe tilbud fra lokale gulvfirmaer i Høje-Taastrup, der gerne vil hjælpe dig med din gulvafslibning.
På denne måde kan du spare op til 39% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige tilfældige gulvafslibere i Høje-Taastrup. Vores netværk af professionelle gulvafslibere tilbyder seriøs og omhyggelig gulvservice, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov.
Alsidighedens styrke: Fra stor og tidskrævende til lille og speciel eller fra tunge og kapacitetskrævende gulvafslibninger til de små finurligheder. Traditionelle og utraditionelle opgaver for professionelle som private boligejere, for virksomheder og institutioner.

Arbejdsprocesser og arbejdsmetoder

Gulvafslibernes arbejde består i dag i nylægning, renovering og reparation af trægulve, visse vægbeklædninger og herunder vådrumsarbejde. Forarbejde som slibning, spartling og montering af underlag, påsmøring af lim og efterfølgende svejsning af sammenføjninger hører også med i arbejdet.
Ud over dette foretages også montering af tæpper. Tidligere har der været en traditionel opsplitning i lægning af trægulve således at `flydebelægninger' blev lagt af gulvslibere og parketgulve på strøer af tømrere, Ved tidligere observationsundersøgelse fandtes det, at over halvdelen (56%) af arbejdet foregik knæliggende.
Der vurderes at være gode muligheder for at overføre de positive erfaringer til andre grupper inden for gulvsliberområdet.

Få 3 tilbud på kompetent gulvservice

Vi indhenter tilbud på god og billig gulvafslibning i hele Taastrup kommune:
  • Stærkende
  • Reerslev
  • Baldersbrønde
  • Vridsløsemagle
  • Sengeløse

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2630 Høje-taastrup

NC-Gulvservice
Egevangshusene 211
2630 Taastrup
CVR: 38567454
Hjemmeside
M.A.V. Entreprise ApS
Vandmestervej 28
2630 Taastrup
CVR: 33873174
Hjemmeside
Hennings Gulvservice
Taastrup Hovedgade 136
2630 Taastrup
CVR: 10177243
Hjemmeside