Gulvafslibning Hørning

  • Få gratis 3 sikre tilbud på gulvafslibning Hørning
  • Du får kun tilbud på velegnet gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Tilbud fra kompetente fagfolk

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 gratis tilbud på prof gulvafslibning i Hørning

1. september 2018. Vælg ikke altid den billigste gulvsliber, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste gulvmænd og gulvfirmaer i Hørning og det gør, at de ikke altid er de billigste gulvslibere. Derimod er de alle medlem af Danske Gulvsliberes garantiordning og det er de kun i kraft af den kvalitet, som de leverer.
Vores gulvfirmaer har alle en høj standard og forlader aldrig en gulvsliberopgave, hvis de ikke selv er tilfredse med resultatet. Alle de tilknyttede gulvafslibning Hørning firmaer har mange års erfaring qua de mange gulvafslibning opgaver, som de har udført gennem tiden overalt i Jylland.
Vi forsøger konstank at sætte nye standarder i gulvsliberbranchen. Vi er ikke blege for at påstå, at vi er nummer 1 i Danmark, når det gælder tilbud på professionel gulvafslibning. Prøv vores gratis tjeneste og oplev, hvor let det er at spare penge ved at få 3 kontante tilbud på gulvafslibning i Hørning!

Træ til gulve: Gummitræ (Hevea braziliensis Muell)

Gummitræ vokser naturligt i Brasilien. Plantet i Malaysia, Thailand, Indonesien og Indien. I friskopskåret tilstand er veddets farve lys gul og efter tørring halmgul til lysebrun. Gummitræ har ingen kerneved. Den kan minde lidt om ask.
Densitet og styrkeegenskaber svarer nogenlunde til dark red meranti og amerikansk mahogni. Gummitræ er velegnet til parketgulve på grund af gode styrkeegenskaber, lys farve og en smuk tegning i overfladen. Det lader sig let indfarve fra en helt lys fersk overflade til en dyb varm tone.
Da træ er en dårlig varmeleder, vil trægulve normalt blive opfattet som behagelge at træde og opholde sig på, fordi varmen ikke ledes væk fra kroppen. Egenskaben er især vigtig, hvor der forventes længere tids ophold, eller hvor børn leger på gulvet.

Benyt kvalitetsprodukter til vedligeholdelsen af dine gulve

Det bedste resultat opnås, når du benyttes professionelle mærker. Liste med eksempler på plejemidler som vi anbefaler:
  • Trip Trap Laksæbe
  • Pinotex Nåletræslud
  • Pinotex Laksæbe
  • Timberex Voksolie
  • Faxe Blegemiddel

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8362 Hørning

ABM Gulve ApS
Petersmindevej 5 - 7
8362 Hørning
CVR: 26711916
Hjemmeside
TKJ Byg ApS
Agerskovvej 7
8362 Hørning
CVR: 26406331
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Søren Vægter
Sønderskovvej 2
8362 Hørning
CVR: 25042379
Hjemmeside