Gulvafslibning i Hørning

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud på gulvafslibning Hørning
  • Du får kun tilbud på reel gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Håndværksarbejde - spar tid og penge

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 gratis tilbud på prof gulvafslibning i Hørning

13. februar 2018. Vælg ikke altid den billigste gulvsliber, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste gulvmænd og gulvfirmaer i Hørning og det gør, at de ikke altid er de billigste gulvslibere. Derimod er de alle medlem af Danske Gulvsliberes garantiordning og det er de kun i kraft af den kvalitet, som de leverer.
Vores gulvfirmaer har en meget høj standard og går aldrig fra en gulvsliberopgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede gulvfirmaer fra Hørning har stor og bred erfaring fra de mange gulvafslibning opgaver, som de har udført gennem tiden.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i gulvsliberbranchen. Dette kommer blandt andet til udtryk ved en ny service, hvor du kan bestille ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder gulvafslibning og beskyttelse af indbo.

Træ til gulve: Gummitræ (Hevea braziliensis Muell)

Gummitræ vokser naturligt i Brasilien. Plantet i Malaysia, Thailand, Indonesien og Indien. I friskopskåret tilstand er veddets farve lys gul og efter tørring halmgul til lysebrun. Gummitræ har ingen kerneved. Den kan minde lidt om ask.
Densitet og styrkeegenskaber svarer nogenlunde til dark red meranti og amerikansk mahogni. Gummitræ er velegnet til parketgulve på grund af gode styrkeegenskaber, lys farve og en smuk tegning i overfladen. Det lader sig let indfarve fra en helt lys fersk overflade til en dyb varm tone.
Da træ er en dårlig varmeleder, vil trægulve normalt blive opfattet som behagelge at træde og opholde sig på, fordi varmen ikke ledes væk fra kroppen. Egenskaben er især vigtig, hvor der forventes længere tids ophold, eller hvor børn leger på gulvet.

Benyt kvalitetsprodukter til vedligeholdelsen af dine gulve

Det bedste resultat opnås, når du benyttes professionelle mærker. Liste med eksempler på plejemidler som vi anbefaler:
  • Trip Trap Laksæbe
  • Pinotex Nåletræslud
  • Pinotex Laksæbe
  • Timberex Voksolie
  • Faxe Blegemiddel

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8362 Hørning
Tømrerfirmaet Søren Vægter
Sønderskovvej 2
8362 Hørning
CVR: 25042379
Hjemmeside
TKJ Byg ApS
Agerskovvej 7
8362 Hørning
CVR: 26406331
Hjemmeside
ABM Gulve ApS
Petersmindevej 5 - 7
8362 Hørning
CVR: 26711916
Hjemmeside