Gulvafslibning i Haderslev

  • Få 3 gratis skarpe tilbud på gulvafslibning i Haderslev
  • Du får kun tilbud fra energiske gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Et ansvar at håndtere andre menneskers gulve

27. november 2017. Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige gulvslibere i Haderslev og spar op til 28 procent. Alle gulvslibertilbuddene som du modtager igennem vores gratis gulvsliber formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Når du har udfyldt vores online formular som du finder bag den grønne knap her på siden, sendes din gulvafslibningsopgave ud til flere forskellige gulvslibere i Haderslev. Efterhånden som de får kigget din gulvsliberopgave igennem og regnet et tilbud ud, vender de direkte tilbage til dig.
Du har nu mulighed for stille og roligt, at sammenligne de forskellige gulvslibertilbud og let finde frem til det bedste og billigste gulvslibertilbud. På denne måde bliver det ikke nemmere at finde en billig og erfaren gulvsliber i Haderslev. Opret din gulvsliberopgave til gulvslibere i Haderslev nu!

Opbygningen af et parketgulv

Stavene kan være korte eller lange massive stave eller de kan være opbygget som en lamineret konstruktion, feks. med træindlæg i midten og et finerlag i top og bund. Stavene kan lægges med forskellige teknikker, enten som enkeltstave der lægges en for én.
De kan også være sat sammen til brædder på fabrik og lægges i så fald som brædder. Også brædderne har gennemgået en udvikling i forbindelse med den industrielle produktion. Tidligere brugte man normalt kraftige brædder med bredder fra 135-250 mm og tykkelser på 30-42 min.
I dag er normale bredder mellem 75 og 137 mm. Tykkelserne er mellem 20 og 28 nnn til bærende gulve og 10 til 20 mm til svømmende gulve. I de seneste år er der dog sket en tilbagevenden til større dimensioner, således at brædder kan fås med bredder helt op til 450 min.

Lad os gøre det hårde arbejde

Uanset hvor i Haderslev kommune du befinder dig, kan du få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning:
  • Hejsager
  • Sønderballe
  • Sønder Vilstrup
  • Marstrup
  • Medsted

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6100 Haderslev
Garant Haderslev
Christian X's Vej 4
6100 Haderslev
CVR: 21500135
Hjemmeside
Jysk Gulvafslibning
Ribe Landevej 74
6100 Haderslev
CVR: 12900007
Hjemmeside
Æ Gulvsliver
Moltrup Bygade 29
6100 Haderslev
CVR: 26697131
Hjemmeside