Gulvafslibning i Hadsten

  • Få gratis 3 gode tilbud på gulvafslibning i Hadsten
  • Du får kun tilbud fra fleksible gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Du får tilbud fra grundige firmaer

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Sådan finder vi den rette gulvsliber i Hadsten

27. november 2017. I Danmark har vi gerne den mening, at mange gulvslibere tager en alt for høj timepris. Der er derfor mange, som hyrer ufaglært hjælp for at spare lidt penge. Det kan tit resultere i at blive dyrere i den sidste ende, hvis den amatør, som udfører opgaven, ødelægger dit trægulv.
Danske gulvslibere arbejder på at ændre den opfattelse og for at få os danskere til udelukkende at bruge godkendte håndværkere, når en gulvafslibningsopgave skal klares. Det behøver faktisk ikke at koste en formue at få en godkendt gulvsliber til at klare opgaven - heller ikke i Hadsten :-)
Vores godkendte partnere kan klare alle gulvsliberopgaver. Gulvsliberne i Hadsten hjælper gerne med det hele for eksempel klargøring og rådgivning om efterfølgende pleje. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Alle opgaver er vigtige for vores gulvslibere og de vil altid sikre, at yde en indsats de kan stå inde for.

Træ til gulve: Fuglekirsebær (Prunus avium)

Fuglekirsebær vokser naturligt i hele Europa samt i det østlige Nordamerika. Træet kan opnå en højde på 25 m. Veddet har klart markerede årringsgrænser. Splintved er gullighvidt mens kerneved er gulligt til gyldenbrunt.
Bearbejdningsegenskaberne er særdeles gode. På grund af veddets meget smukke udseende har kirsebær gennem tiderne været skattet f.eks. til finere møbler. Som parketgulv er den eksklusiv men bør ikke udsættes for stor belastning.
Trægulvet inkl. undergulv skal medvirke til at trinlyd eller luftlyd ikke bidrager til et generende støjniveau i samme eller tilstødende rum. Herunder skal gulvet medvirke til at opfylde Bygningsreglementets krav til etageadskillelser vedrørende lyd. Udover den indflydelse, som gulvmaterialerne selv har, er der stor indflydelse fra konstruktionsopbygningen og arbejdsudførelsen, f.eks. af om der er lydbroer i en svømmende gulvkonstruktion.

Få det bedste resultat med professionelle mærker

Brug kun de bedste pleje- og rengøringsmærker på markedet til dine gulve:
  • Faxe Business Refreshing Oil
  • Probat træsæbe Hvid
  • Tarkett iQ Optima
  • Faxe Træolie
  • Moland Hvid Lud

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8370 Hadsten
Floors
Ødumvej 22
8370 Hadsten
CVR: 30443969
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Kurt Jensen
Ødumvej 6, Selling
8370 Hadsten
CVR: 11559301
Hjemmeside
Super1rent Danmark ApS
Bavne Alle 2
8370 Hadsten
CVR: 31425069
Hjemmeside