Gulvafslibning Haslev

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Haslev
  • Du får kun tilbud på smuk gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning - Få 3 tilbud fra lokale Haslev firmaer

16. september 2018. Få udført en professionel gulvafslibning - modtag gratis og uforpligtende 3 aktuelle gulvtilbud fra dygtige og billige gulvfirmaer i Haslev. Vores net af lokale gulvpartnere har adskillige års erfaring i gulvsliberfaget og har udført mange forskelligartede gulvsliberopgaver for folk overalt i Haslev.
Alle tilknyttede gulvfirmaer i Haslev har bred ekspertise indenfor alle gulvsliberopgaver, store som små, og vores partnere udfører arbejde for både virksomheder, institutioner i boligforeninger og private med kvaliteten i fokus. Kvalitet er et nøgleord for alle vores partnere i gulvbranchen.
De er ganske stolte af håndværket og forlader derfor ikke et gulvjob, før de selv er 100 procent tilfredse. Med vores gulvpartnere er du således sikret en forhåndsgodkendt gulvsliber, som udfører arbejdet i meget høj kvalitet. Få 3 tilbud på gulvafslibning i Haslev nu - helt gratis og uforpligtende!

Sådan afslibes et trægulv

Efter afhøvlingen slibes gulvet med den store slibemaskine og groft slibepapir - korn 40. Først slibes gulvet på tværs og så på langs ad brædderne. Den afsluttende slibning foregår ligeledes på tværs og på langs med slibepapir - korn 80.
Men det er altid gulvets karakter, der bestemmer, hvordan det skal slibes. Et bræddegulv, som ikke høvles, kan for eksempel slibes første gang med slibepapir korn 16 eller 24, så med korn 40 og til sidst med korn 80.
Skal gulvet stå spejlblankt får det en sidste omgang med en roterende nylonsvamp og en slibemaskine, som også benyttes til den nødvendige slibning mellem to gange lak. Herefter er gulvet klar til efterbehandlingen.

Gulvlak findes med forskellige glans

Lakering af trægulve er en rigtig god behandling, der giver en smuk og glat overflade, som er let at rengøre og vedligeholde. Lak findes med forskellige glans:
  • Blank: Glans 70
  • Halvblank: Glans 40
  • Silkemat: Glans 20
  • Mat: Glans 10

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4690 Haslev

Sydsjællands Maler og Gulvfirma
Nielstrupstræde 9
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside
Tømrermester Nicolai Gaardsøe
Terslev Overdrevsvej 2
4690 Haslev
CVR: 25599764
Hjemmeside
K2 Byg Haslev ApS
Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
Hjemmeside