Gulvafslibning i Haslev

  • Få 3 gratis sikre tilbud på gulvafslibning i Haslev
  • Du får kun tilbud fra energiske gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Få 3 tilbud på din opgave

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 lokale gulvtilbud i Haslev

27. november 2017. Få udført en professionel gulvafslibning - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige gulvslibere i Haslev. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har mange års erfaring i gulvsliberfaget og har gennem tiden udført mange forskellige gulvsliberopgaver for kunder overalt i Haslev.
Alle tilknyttede gulvslibere i Haslev har stor ekspertise inden for alle gulvsliberopgaver, store som små, og vores partnere udfører arbejde for både virksomheder, institutioner i boligforeninger og private med kvaliteten i fokus. Kvalitet er et af vores partneres nøgleord.
De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra et stykke arbejde, før de selv er helt tilfredse med det. Med vores samarbejdspartnere er du derfor sikret en gulvsliber, der udfører sit arbejde i høj kvalitet. Få 3 gulvslibertilbud i Haslev nu - gratis og uforpligtende!

Sådan afslibes et trægulv

Efter afhøvlingen slibes gulvet med den store slibemaskine og groft slibepapir - korn 40. Først slibes gulvet på tværs og så på langs ad brædderne. Den afsluttende slibning foregår ligeledes på tværs og på langs med slibepapir - korn 80.
Men det er altid gulvets karakter, der bestemmer, hvordan det skal slibes. Et bræddegulv, som ikke høvles, kan for eksempel slibes første gang med slibepapir korn 16 eller 24, så med korn 40 og til sidst med korn 80.
Skal gulvet stå spejlblankt får det en sidste omgang med en roterende nylonsvamp og en slibemaskine, som også benyttes til den nødvendige slibning mellem to gange lak. Herefter er gulvet klar til efterbehandlingen.

Gulvlak findes med forskellige glans

Lakering af trægulve er en rigtig god behandling, der giver en smuk og glat overflade, som er let at rengøre og vedligeholde. Lak findes med forskellige glans:
  • Blank: Glans 70
  • Halvblank: Glans 40
  • Silkemat: Glans 20
  • Mat: Glans 10

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4690 Haslev
Sydsjællands Maler og Gulvfirma
Nielstrupstræde 9
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside
K2 Byg Haslev ApS
Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
Hjemmeside
Tømrermester Nicolai Gaardsøe
Terslev Overdrevsvej 2
4690 Haslev
CVR: 25599764
Hjemmeside