Gulvafslibning Hinnerup

  • Få gratis 3 uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hinnerup
  • Du får kun tilbud på smuk gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Sammenlign tilbud online

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Hinnerup - Få 3 tilbud og spar

14. september 2018. Vores net af professionelle gulvfirmaer i Hinnerup udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt. De er alle uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. En bedre garanti for et flot resultat, kan du ikke få.
Når gulve skal slibes, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at der tages hensyn til, at et gulv sjældent er helt jævnt. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel gulvmand for at få det pæneste resultat.
Efter afslibningen kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie. Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder. Her på siden kan du få 3 gratis tilbud på gulvafslibning fra gulvfirmaer i Hinnerup, der hurtigt og billigt kan udarbejde et specialtilbud til dig på din gulvsliberopgave. Vælg en gulvmand med faglig ekspertise, erfaring og passion for håndværket.

Træ til gulve: Eg (Quercus robur)

Egetræet er naturligt udbredt i Europa fra Trondheim i Norge til Spanien og til Kaukasus i øst. Eg kommer også fra andre dele af verden, f.eks. Japan. Træhøjden er på 30-35 m og stammediametre på 2-3 m på gamle træer. Kerneveddets farve er gråbrun men bliver mørkere med luftens og lysets påvirkning.
Splintveddet (på 2-3 cm tykkelse) er lysgult. Densitet, styrkeegenskaber og volumensvind ligger noget under bøgens. Egens fibermætningsområde er lavt. Eg har i mange år været en meget populær træart til parketgulve, finer og møbler.
Gulvunderlaget skal være i stand til at optage mindre højdeforskelle i den underliggende bærende konstruktion, f.eks. ved at anvende enten strøgulve eller afretningslag under svømmende eller limede belægninger.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker til rengøring

Liste med produkter det anbefales at anvende til pleje og rengøring af trægulve:
  • TK Gulvsæbe Klar
  • Huma Gulvvask
  • Junckers Gulvrens
  • Faxe Trærenser
  • Faxe Oliepleje

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8382 Hinnerup

​Tømrer- og Snedkerfirma Jens Rasmussen ApS
Bekkasinvej 18
8382 Hinnerup
CVR: 30065271
Hjemmeside
Østjyllands Tømrerfirma
Solkærvej 34 Tinning
8382 Hinnerup
CVR: 31236290
Hjemmeside
Tømrermester Kurt Petersen
Navervej 11
8382 Hinnerup
CVR: 86236419
Hjemmeside