Gulvafslibning i København

  • Få 3 gratis godkendte tilbud på gulvafslibning i København
  • Du får kun tilbud fra kompetente gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Det er nemt og hurtigt

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Denne service er fuldstændigt uforpligtende og helt gratis

27. november 2017. Mangler du en kompetent og billig gulvsliber i København? Det kan være træls at få kontakt med erfaren gulvsliber i København. Hvordan kan man vide, om gulvsliberen er dygtig nok til at udføre det gulvafslibningsjob, du skal have udført?
For at du kan være tryg ved, at gulvsliberen du antager, magter at udføre opgaven, bør du indhente flere gulvslibertilbud. Ved at få tilbud fra flere gulvslibere i København, får du et kvalificeret overblik, så du kan have tillid til, at det beløb, I aftaler er passende.
Som bekendt gælder det, at pris og kvalitet følges ad. En billig gulvsliber kan dog sagtens være dygtig. Vores samarbejdspartnere i København er alle medlem af brancheorganisationen Danske Gulvslibere, og det forpligter at yde kvalitet. De er ligeledes omfattet af garantiordningen, som har til formål at sikre kunderne en korrekt og sikkert udført gulvafslibning.

Ludbehandlíng med færdigblandet lud

Nåletræsgulve påføres det færdigblandede produkt, der normalt består af en blanding af lud og hvide pigmenter. Fremgangsmåden skal følge leverandørens brugsanvisning.
Ludprodukterne er stærkt alkaliske og kan forårsage alvorlige ætsninger. Angivne sikkerhedsforskrifter skal følges nøje. Ved sammenblanding af produkter skal Arbejdstilsynets forskrifter følges. Især skal øjne og hud beskyttes mod kontakt med lud.
Løvtræslud er (normalt) ikke baseret på lud men på sure midler f.eks. oxalsyre, som har en blegende effekt. Anvendelsesområdet kan oplyses af leverandøren sammen med anvisninger om korrekt brug. Ligesom for lud- og sæbebehandling vil træets farve ændres til en mere hvidgrå nuance.

Trægulve af eksotiske trætyper

Udover de normale danske gulvtyper kan en erfaren gulvsliber også behandle mere eksotiske trætyper som fx:
  • Merbau
  • Jatoba
  • Teak
  • Mahogni
  • Zebrawood

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2400 København
HL gulvafslibning
Frederikssundsvej 33
2400 København NV
CVR: 34923337
Hjemmeside
Allans Gulvservice
Mågevej 88
2400 København NV
CVR: 17928376
Hjemmeside
Geri & Freki Aps
Emdrupvej 169
2400 København NV
CVR: 36406097
Hjemmeside