Gulvafslibning i Kastrup

  • Få 3 gratis friske tilbud på gulvafslibning i Kastrup
  • Du får kun tilbud fra professionelle gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Sammenlign tilbud hurtigt og gratis

Få 3 Gulvafslibning tilbud

En god og billig gulvafslibning i Kastrup

27. november 2017. Det første du skal gøre er, at beskrive den gulvsliberopgave i Kastrup, som du ønsker at modtage tilbud på. Det kan være alt fra komplet gulvafslibning af alle gulve i en villa til afslibning af nogle få egetræs bordplader. Gulvsliberne sliber overalt - du skal blot specificere hvor.
Udfyld formularen her på den gratis tilbudsportal med en præcis beskrivelse, så gulvsliberne hurtigt kan vurdere opgavens omfang. Når vi har modtaget din opgave, bliver den verificeret og derefter videresendt til de 3 mest kvalificerede gulvslibere i Kastrup.
De 3 første gulvslibere fra Kastrup der reagerer, får så lov at byde på din opgave og modtager dine kontaktoplysninger med det formål at levere et godt gulvslibertilbud til dig. Herefter diskuterer du priser og andre emner direkte med de pågældende firmaer.

Eksempler på besvarelser fra gulvslibere i undersøgelse

Frederik er sikkerhedsrepræsentant. Forklarer at grunden til, at han ikke havde brugt stående værktøj før kurset, var manglende kendskab til mulighederne. Samme dag han så annoncen for kurserne, afholdtes morgenmøde i gulvafslibningsfirmaet, som resulterede i kollektiv tilmelding af 10 mand.
Mesteren havde en positiv holdning, der var begrundet i forventninger om nedsættelse af sygefraværet og om at nogle arbejdsprocesser var hurtigere ved brug af stående værktøj. Det hjalp også på holdningen, at der blev udleveret værktøj.
Har efter kurset arbejdet stående i omkring 50% af arbejdstiden. Har arbejdet stående ved spartling, limning og sammenskæring. Angiver at udstyret til stående svejsning er for tungt. Spartler og limer i små rum. Kan ikke arbejde stående i forbindelse med arbejde i badeværelser.

Udfyld skemaet og få 3 stærke tilbud

Der findes en lang række af forskellige behandlinger af det færdigslebne trægulv:
  • Hvid lak
  • Hvidpigmenteret lak
  • Olie (natur)
  • Vandbaseret lak
  • Sæbe

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2770 Kastrup
Keis Gulv Og Service
Almegård Alle 5
2770 Kastrup
CVR: 35934898
Hjemmeside
HH Gulve
Amager Landevej 190 B
2770 Kastrup
CVR: 27890482
Hjemmeside
Dansk Gulvrenovering ApS
Fuglebækvej 1D, ST
2770 Kastrup
CVR: 35024700
Hjemmeside