Gulvafslibning Kerteminde

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Kerteminde
  • Du får kun tilbud på kvalitetssikret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Indtast din opgave på kun 5 minutter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Kerteminde ➡ Bestil 3 gratis tilbud

13. september 2018. Her har du den hurtige vej til den helt rigtige gulvsliber. Gulvafslibningsguide.dk har siden 2014 formidlet en lang række gulvsliberopgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde et både billig og kompetent gulvmand i Kerteminde.
Beskriv din gulvafslibning opgave i formularen med oplysninger som f.eks. hvor mange værelser eller kvadratmeter, det drejer sig om. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige gulvfirmaer i Kerteminde til at kontakte dig med tilbud på opgaven.
Gulvsliberne kontakter dig inden for 1-2 arbejdsdage. Det er 100% uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse gulvfirmaer i Kerteminde. På denne måde er du altid i de bedste hænder, når din gulvslibning skal udføres. Indtast din opgave på 3 minutter nu!

Værktøj til specifikke arbejdsopgaver

Priming: For at prime med rulle skal der anvendes teleskopskaft samt en konus, der sættes på teleskopskaftet og passer ind i malerullebøjlen.
Spartling: Til spartling anvendes et teleskopskaft, klikbeslag, spartelbeslag og spartel. Klikbeslaget gør det muligt at indstille vinklen på spartlen, så den passer til den enkelte bruger. På spartelbeslaget er der monteret et drejeled, som gør det muligt at vende spartlen under brug. Spartelbeslaget er forsynet med huller, som passer til de spartler, der findes på markedet og som er forboret. Er spartlen ikke forboret er det nemt selv at bore to huller i spartlen.
Limning: Til limning anvendes samme teleskopskaft, klikbeslag og spartelbeslag og en limspartel. l limspartlen skal bores to huller, så den kan skrues fast i beslaget

Der er penge at spare på en gulvafslibning

I Kerteminde kommune kan du få tilbud på en gulvafslibning uanset hvor du bor f.eks.
  • Langeskov
  • Nonnebo
  • Marslev
  • Revninge
  • Kølstrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5300 Kerteminde

Tømrermester Palle Juel Friis
Rynkebyvej 6
5300 Kerteminde
CVR: 29795568
Hjemmeside
Friis Concept ApS
Fabers Alle 46
5300 Kerteminde
CVR: 33963068
Hjemmeside
Tømrermester Jesper Offersen
Revninge Bygade 25
5300 Kerteminde
CVR: 36576790
Hjemmeside