Gulvafslibning i Kolding

  • Få gratis 3 aktuelle tilbud på gulvafslibning i Kolding
  • Du får kun tilbud fra faguddannede gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Hvad koster det at få slebet gulve i Kolding?

27. november 2017. Skal du have hjælp til en lille eller en stor gulvafslibning i Kolding? Så udfyld formularen ved at klikke på den grønne knap her på hjemmesiden, så sætter vi dig i kontakt med et effektivt og billigt gulvsliberfirma i Kolding, der kan hjælpe dig med din gulvsliberopgave.
Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt gulvsliber i Kolding. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise gulvslibertilbud.
Alle gulvsliberopgaver kan løses, store som små. Uanset om du skal have hjælp til nogle paneler, en hel lejlighed eller andre typer gulvsliberopgaver. Vi har de rette kontakter til kompetente gulvslibere i Kolding, som kan hjælpe dig godt fra start med din gulvsliberopgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu!

Overfladebehandling og rengøring af trægulve

Overfladebehandling foretages i et vist omfang stadig efter den traditionelle metode med ludbehandling og efterfølgende rengøring med sæbevand. Fyrretræsgulve vil ofte være lud og/eller sæbebehandlet. Det mest almindelige er dog at lakere eller oliere gulvene.
Til fabrikslakering anvendes hovedsagelig opløsningsmiddelfrie lakker (UV-hærdnende) og genlakering sker i dag primært med vandbaserede lakker. Brug af opløsningsmiddelbaserede lakker o.l. er næsten forladt og hvis det anvendes, er det hovedsagelig som grundbehandling på fabrik.
Principielt kan alle træarter anvendes til gulve. Udseende, brugsmæssige egenskaber og den vedligeholdelses indsats, der kræves for at opretholde et ønsket udseende, vil variere afhængigt af træarten og brugsintensiteten. Af betydning for brugsegenskaberne er især dimensionsstabilitet, hårdhed og træets slidstyrke.

Lad erfarne gulvsliberfirmaer byde på din opgave

Tilbud på gulvafslibning tilbydes i hele Kolding kommune:
  • Torning
  • Tyrstrup
  • Hejlsminde
  • Grønninghoved
  • Vonsild

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6000 Kolding
Burcharth Gulventreprise A/S
Lærkevej 7
6000 Kolding
CVR: 83552018
Hjemmeside
Jensen Gulv og Boligmontering
Carl Plougs vej 19
6000 Kolding
CVR: 26503531
Hjemmeside
Garant Kolding
Lærkevej 7
6000 Kolding
CVR: 35038159
Hjemmeside