Gulvafslibning Lolland

  • Få 3 skarpe tilbud på gulvafslibning Lolland
  • Få en kvalitetssikret billig gulvekspert
  • Spar ca 27 % på et perfekt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Lolland tilbud

Lokale vejnavne
Lolland

Nygårdsvej
Havnegade
Nebbelundevej
Lyttesholmvej
Gartnervænget
Strandagervej
Gl. Maribovej
Hejrevej
Vejlebyvej
Hobyvej
Ferd Jensensvej
Næsbæk
Fælledvej
Ankersholm
2.Tværvej
Kløvervænget
Byskolevej
Blomsterparken
Stationsvej
Stadionvej

Modtag 3 gratis tilbud på gulvafslibning på Lolland

Her på denne side får du nemt, gratis og uforpligtende forbindelse til billige og dygtige gulvfirmaer på Lolland. Beskriv din gulvsliberopgave i skemaet og bliv ringet op af gulvsliberne med to-tre hurtige gulvslibertilbud. Tilbud fra Danmarks billige og bedste gulvafslibningsfirmaer tilbydes til gunstige priser.
En erfaren gulvmand på Lolland kan assistere med en lang række forskellige opgaver for eksempel gulvafslibninger for både private og virksomheder. Du kan frit vælge netop den gulvmand eller det gulvsliberfirma på Lolland, som bedst matcher din specifikke gulvsliberopgave.
Kan det betale sig at få udført gulvafslibning? Ja, det kan det helt sikkert. Blot fordi trægulvene er gamle, er der ingen grund til at skifte dem ud. Måske kan du nøjes med at få dem afslebet, og på den måde tilføre dine trægulve helt nyt liv. Naturligvis er det ikke alle trægulve, som kan reddes men sammen finder vore gulvpartnere den bedste løsning.

Forskellige typer af slibepapir

Det mest almindelige udvalg til gulvafslibning i byggemarkeder består af en blanding af sandpapir og slibepapir. Det vil sige sandpapir med op til syv forskellige kornstørrelser, hvor 2 er den groveste og 210 den fineste.
Tørslibepapiret svinger i kornstørrelse fra 60 til 220 med 60 som den groveste, mens vådslibepapiret svinger fra korn 400 til 600. Begge typer findes dog med både grovere og finere korn, men det er sjældent, at de er almindelige hyldevarer i byggemarkederne.
Slibepapirerne kan være udformet som ark, bånd, skiver eller ruller. Til ark og ruller er bundmaterialet oftest papir, hvorimod båndene til båndpudseren i langt de fleste tilfælde er baseret på lærred, der tåler en hårdere behandling end papir.

Gulvservice på Lolland - spar minimum 15%

Uanset hvor på Lolland du bor, kan vi levere 3 tilbud på gulvafslibning:
  • Højreby
  • Stokkemarke
  • Vesterborg
  • Bandholm
  • Holeby

Få 3 Gulvafslibning Lolland tilbud


Eksempel på lokal gulvafslibning i 4970 Lolland

Byggefirmaet Wagner ApS
Fælledvej 2
4970 Rødby
CVR: 10068819
Hjemmeside
Norre Tømrer og Snedker ApS
Norrevej 1
4970 Rødby
CVR: 33060211
Hjemmeside
Henrik Hansen A/S
Nebbelundevej 17
4970 Rødby
CVR: 27526438
Hjemmeside