Gulvafslibning i Lolland

  • Få gratis 3 reelle tilbud på gulvafslibning i Lolland
  • Du får kun tilbud fra professionelle gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Få løst dit problem her

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 tilbud fra hurtige gulvslibere på Lolland

27. november 2017. Her på denne side får du nemt, gratis og uforpligtende forbindelse til billige og dygtige gulvslibere på Lolland. Beskriv din gulvsliberopgave i skemaet og bliv ringet op af gulvsliberne med to-tre hurtige gulvslibertilbud. Det er ganske gratis og du får 3 tilbud at vælge imellem.
Hvis du ikke vil anvende de kontakter der bliver skabt, er du ikke forpligtet til det. Med det rette gulvslibertilbud på Lolland kan du spare op til 33% i forhold til den normale pris. Udfyld online formularen på under fem minutter og beskriv, hvad det er du gerne vil have hjælp med.
En erfaren gulvsliber på Lolland kan assistere med en lang række forskellige opgaver for eksempel gulvafslibninger for både private og virksomheder. Du kan frit vælge netop den gulvsliber eller det gulvsliberfirma på Lolland, som bedst matcher din specifikke gulvsliberopgave.

Forskellige typer af slibepapir

Det mest almindelige udvalg til gulvafslibning i byggemarkeder består af en blanding af sandpapir og slibepapir. Det vil sige sandpapir med op til syv forskellige kornstørrelser, hvor 2 er den groveste og 210 den fineste.
Tørslibepapiret svinger i kornstørrelse fra 60 til 220 med 60 som den groveste, mens vådslibepapiret svinger fra korn 400 til 600. Begge typer findes dog med både grovere og finere korn, men det er sjældent, at de er almindelige hyldevarer i byggemarkederne.
Slibepapirerne kan være udformet som ark, bånd, skiver eller ruller. Til ark og ruller er bundmaterialet oftest papir, hvorimod båndene til båndpudseren i langt de fleste tilfælde er baseret på lærred, der tåler en hårdere behandling end papir.

Gulvservice på Lolland - spar minimum 15%

Uanset hvor på Lolland du bor, kan vi levere 3 tilbud på gulvafslibning:
  • Højreby
  • Stokkemarke
  • Vesterborg
  • Bandholm
  • Holeby

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4970 Lolland
Henrik Hansen A/S
Nebbelundevej 17
4970 Rødby
CVR: 27526438
Hjemmeside
Byggefirmaet Wagner ApS
Fælledvej 2
4970 Rødby
CVR: 10068819
Hjemmeside
Norre Tømrer og Snedker ApS
Norrevej 1
4970 Rødby
CVR: 33060211
Hjemmeside