Gulvafslibning i Midtjylland

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på gulvafslibning i Midtjylland
  • Du får kun tilbud fra potentielle gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Spar 10% på din opgave

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Forskellige typer af gulvafslibningsfirmaer

27. november 2017. Vores gruppe af gulvslibere i Midtjylland har lang erfaring med alt lige fra privatgulvafslibning, firmagulvafslibning og udlandsgulvafslibning. Alle gulvslibere har lang erfaring i gulvsliberbranchen og tilbyder løsninger på alle former for gulvafslibning i såvel indland som udland.
Vores tilknyttede gulvslibere i Midtjylland tilbyder dig som kunde, privat såvel som erhverv, en optimal faglig løsning bygget på kvalitet. De udfører kvalitetshåndværk med sans for detaljerne og sørger for professionelt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende levering.
Gulvsliberne tilbyder professionel rådgivning om valg af plejemidler, rengøring mv. Vi tilbyder dig at finde de 3 bedst egnede gulvslibere i Midtjylland til netop din opgave. Få tre konkrete gulvslibertilbud i dag! Med maksimum 3 tilbud kan du bevare overblikket over din gulvafslibning.

Træ til gulve: Jarrah (Australsk mahogni) (Eucalyptus Marginata)

Jarrah stammer fra et mindre område omkring Perth i Vestaustralien. Stammen bliver op til 50 m høj, med en diameter på op til 1,5 m. Kerneveddet har en lys, rødbrun farve, der senere bliver mørk og mahogniagtig. Splinten er smal og blegt rødlig, og den er skarpt adskilt fra kerneveddet.
Porerne er grove, ovale og oftest enkelte. De er hyppigt ordnet i skråtstillede rækker. Teksturen er homogen og grov, og forløbet er ret med tendens til med-/modvækst. arrah er velegnet til udendørs formål, da træarten har høje styrkeegenskaber og er meget resistent overfor svampe og insekter.
Modstandsevne mod kemiske påvirkninger: Trægulvet inkl. overfladebehandling skal kunne modstå påvirkninger fra rengøringsmidler mv., der forventes ved rengøring efter trægulvleverandørens anvisninger.

Brug de rigtige plejeprodukter når dine gulve er afslebet

Vi råder til at du benytter kvalitetsprodukter til vedligeholdelsen, når dine gulve er færdigbehandlet:
  • Huma Universal
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • Junckers Gulvsæbe
  • Faxe Hvid Lud
  • Gerflor Creation

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8200 Midtjylland
Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
CVR: 28693230
Hjemmeside
AP Gulvafslibning ApS
Jens Munks Vej 27
8200 Aarhus N
CVR: 35235167
Hjemmeside
A G Gulvservice ApS
Helsingforsgade 23
8200 Aarhus N
CVR: 15393343
Hjemmeside