Gulvafslibning Mors

  • Få 3 fantastiske tilbud på gulvafslibning Mors
  • Bestil en autoriseret billig gulvekspert
  • Spar ca 27 % på et uimodståeligt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Mors tilbud

Eksempler på
7900 vejnavne

Maagevej
Hanbjergvej
Færkenstræde
Kirkesvinget
Bøgevej
Hybenhøjen
Hedegaardsvej
Biskæret
Primulavej
Dyrskuevej
N. Quistgaards Gade
Holmgårdsvej
Fasanvej
Langelinie
Frueled
Legindvej
Hammersvinget
Marktoften
Kraghøjvej
Harrevænget

Gulvafslibning på Mors — Spar 34% med 3 tilbud

Få en god pris på gulvafslibning på Mors. Opret den her på under 5 minutter og modtag - gratis og uforpligtende - 3 knaldtilbud fra pålidelige gulvfirmaer på Mors, der meget gerne vil have lov at komme med tilbud på din gulvafslibning opgave.
Hos Gulvafslibningsguide.dk har vi gennem årene formidlet tilbud på mange forskellige gulvsliberopgaver - fra mindre traditionelle opgaver til større specialiserede entrepriser. Vores netværk af gulvfirmaer er landsdækkende og vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig gulvmand på Mors.
Ud over almindelige privat- og erhvervsgulvafslibninger, udfører vores samarbejdspartnere i Morsø kommune også afslibning af karme og paneler. Husk at elinstallationen skal være autoriseret og der skal være fri adgang til min. 220v/13A.

Træ til gulve: Jatoba (Courbaril) (Hymenaea courbaril)

Jatoba vokser naturligt i Mexico, Centralamerika, Brasilien, Bolivia og Peru. Jatoba bliver op til 30 meter høj med en grenfri stamme op til 24 m og diameter op til 1 m. Kerneveddet er lakserødt til orangebrunt. Splinten er bred, grå til rødlig og skarpt adskilt fra kerneveddet.
Med/modvækst er almindeligt forekommende. Mørke striber og gylden glans forekommer. Densiteten er ca. 30 % højere end bøgens og styrkeegenskaberne svarer til andre meget tunge træarter. Jatoba har stor slidstyrke og vejrbestandig overflade.
Trægulve, der skal anvendes i forbindelse med gulvvarmeanlæg, skal kunne tåle de temperaturer, der kan forventes at optræde i den aktuelle konstruktion. Tilsvarende gælder for materialer i gulvunderlaget, f.eks. spartelmasse og lim, der ligeledes skal kunne tåle de temperaturer, der kan forventes at optræde i forbindelse med gulvvarmeanlæg.

Få 3 dejlige tilbud på gulvafslibning på Mors

Få gratis 3 gulvsliber tilbud uanset hvor i Morsø kommune du er bosiddende:
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Ejerslev
  • Skarum
  • Sejerslev

Få 3 Gulvafslibning Mors tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7900 Mors

Dani Con
Industrivej 1
7900 Nykøbing M
CVR: 28036426
Hjemmeside
Morsø Gulvservice
Vittrupvej 17
7900 Nykøbing M
CVR: 27623778
Hjemmeside
Garant Nykøbing Mors
Nørrebro 119
7900 Nykøbing M
CVR: 25172868
Hjemmeside