Gulvafslibning Munkebo

  • Få 3 gratis kontante tilbud på gulvafslibning Munkebo
  • Du får kun tilbud på fleksibel gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Det er tidsbesparende

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Spar 22% på gulvafslibning i Munkebo med 3 tilbud

3. september 2018. Her bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte gulvfirmaer i Munkebo. Spar tid og penge og lad os gøre arbejdet med at indhente tilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvfirmaer i Munkebo - eller andre steder på Fyn.
Du får udelukkende tilbud fra i forvejen godkendte gulvslibere, så du undgår dyre overraskelser. Firmaerne er udmærket klar over, at de er i budkrig med andre gulvslibere, så derfor giver de dig nogle virkelig skarpe tilbud på professionel gulvafslibning.
Vores tilknyttede gulvfirmaer omfatter flere hundrede gulvfirmaer landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af gulvafslibningsopgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare en fyrretræsbordplade eller det er en hel villa i Munkebo, så har vi firmaerne.

Sammenskæring af gulvbelægninger

Sammenskæring af belægninger foregår ved at to stykker gulvbelægninger lægges ovenpå hinanden med et mindre overlæg (nogle cm). Der foretages herefter ridsning med en ridseko og efterfølgende skæres i ridsen.
Der skæres gennem det øverste lag belægning, som således kommer til at passe nøjagtigt ind i hinanden. Der kan foretages sammenskæring af samlinger i linoleum stående med anvendelse af teleskopskaft og opskærer.
Det er dog en forudsætning, at samlingen fortsat er forridset. Det anbefales at der anvendes en bestemt klinge (Stanley 1996), da den passer til de stifter, der er på opskæreren.

5 tegn på at du har brug for en gulvafhøvling

Gulvafhøvling kan med fordel foretages på gulve, der ikke kan bearbejdes med en gulvafslibning som for eksempel gulvflader med:
  • Tæpperester
  • Limrester
  • Maling
  • Fernis
  • Spartelmasse

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5330 Munkebo

Total Gulvslibning
Overdrevet 2
5330 Munkebo
CVR: 33108524
Hjemmeside
Tømrermester Kristian Tvergaard
Lykkesminde 7
5330 Munkebo
CVR: 31889553
Hjemmeside
CP Byg ApS
Flintager 10
5330 Munkebo
CVR: 30610903
Hjemmeside