Gulvafslibning Nørrebro

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på gulvafslibning Nørrebro
  • Du får kun tilbud på potentiel gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Her får du nemt 3 konkurrencedygtige tilbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Nørrebro - Indhent 3 gratis tilbud her

9. september 2018. Leder du efter en gulvmand på Nørrebro? Her på sitet Gulvafslibningsguide.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kvalitetssikrede gulvfirmaer på Nørrebro, som gerne vil byde på din gulvsliberopgave. Der er uanset hvilken type af gulvafslibning, det drejer sig om.
Det eneste du skal gøre, er at skrive i skemaet online på kun fem minutter og fortælle, hvad din opgave går ud på. I løbet af maksimalt 3 dage, får du 3 skarpe tilbud på gulvafslibning fra op til tre dygtige og billige gulvafslibningsfirmaer på Nørrebro, som du helt frit kan vælge mellem.
Gulvafsliberne konkurrerer om din gulvopgave og således får du et godt sammenligningsgrundlag og de skarpeste priser. Du kan spare op til 24 procent på gulvafslibning sammenlignet med den pris, du ville opnå, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige gulvmænd på Nørrebro.

Anvendelsesbegrænsninger

Så godt som alle træarter kan overfladebehandles med lak eller olie. Visse træarter kan dog give problemer, f.eks. kan indholdet af garvesyre i egetræ medføre skjolder ved brug af en vandbaseret lak. For ukendte træarter anbefales det derfor at rådføre sig med gulvleverandøren om mulighederne for overfladebehandling.
Ludbehandling er velegnet til gulve af nåletræ. Til løvtræer skal der anvendes speeialprodukter. Sæebebehandling er velegnet til gulve af nåletræ og til de fleste lyse løvtræarter. Hvide gulvoverflader er sarte og kræver hyppig vedligeholdelse. Mørke træarter egner sig ikke til behandling med hvidpigmenterede produkter.
Overflader behandlet med hvid olie eller lak er vanskelige at genbehandle. Gulvvask og især lud- og sæbebehandling af nåletræsgulve kræver anvendelse af noget vand.

Forskellige typer af trægulve

Her er en række eksempler på forskellige trægulvtyper som du kan få tilbud på afslibning af:
  • Fyrreparket
  • Egeparket
  • Bøgeparket
  • Askeparket
  • Fyrretræsgulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2200 Nørrebro

H P Hansen & Søn
Nørrebrogade 45 C
2200 København N
CVR: 33828225
Hjemmeside
MS Totalbyg
Skotterupgade 14
2200 København N
CVR: 28235704
Hjemmeside
Kenneth Riis ApS
Sigurdsgade 35
2200 København N
CVR: 25468147
Hjemmeside