Gulvafslibning Nakskov

  • Få gratis 3 gode tilbud på gulvafslibning Nakskov
  • Du får kun tilbud på solid gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - En gratis service fra os til dig

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Nakskov → Afslibning → 3 tilbud

9. september 2018. Lolland kommune er som bekendt en af Danmarks største kommuner rent arealmæssigt men vores samarbejdspartnere dækker hele kommunen lige fra Nakskov til Kragenæs. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige gulvmand til netop din gulvsliberopgave.
Med stor erfaring indenfor afslibning og afhøvling, er vores tilknyttede gulvfirmaer i Nakskov de helt rigtige at anvende ved enhver gulvafslibning. Deres samlede erfaring gør, at de kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Gulvsliberne i Nakskov råder over en stor maskinpark til gulvarbejde, så de har sikkert også en, der passer til netop din gulvafslibning.

Forskel på sandpapir og slibepapir

På parketgulve, hvor det ofte kun er lakken, der skal fjernes, slibes altid på langs af brædderne. Næsten alle slibemaskiner kræver 16 ampere sikringer, fordi de bruger meget strøm i start-øjeblikket. Bær altid ledningen over skulderen, så den ikke bliver kørt over.
Er der forskel på sandpapir og slibepapir? Hvilken type er bedst til grovslibning, og hvad er bedst til mellem- eller finslibning? Sandpapiret er en af de ældste former for slibepapir, vi kender. Det består af et tykt stykke papir med lim, mens en håndfuld fint knuste flintesten udgør slibemidlet.
Sandpapiret er også den groveste type slibepapir, og det ridser ofte mere end det sliber. Det er kun rigtig godt til grove træ-arbejder og spartlede flader. På de øvrige typer slibepapir består slibemidlet af silicium-karbid eller aluminiums-oxid.

Benyt kun anerkendte plejemidler til dine gulve

De bedste plejemidler på markedet til dine nye gulve er f.eks. disse:
  • Huma Gulvsæbe
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • Trip Trap Natursæbe
  • Moland lakpleje
  • Taski Vaskeplejemiddel

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4900 Nakskov

D.S Gulvmontering
Maglehøjvej 160
4900 Nakskov
CVR: 21148490
Hjemmeside
Thomas Bygeservice
Strandfogedvej 9
4900 Nakskov
CVR: 29534071
Hjemmeside
MT Gulvservice
Svingelsvej 77
4900 Nakskov
CVR: 26425441
Hjemmeside