Gulvafslibning Nyborg

  • Få 3 fortræffelige tilbud på gulvafslibning Nyborg
  • Tilbud på en godkendt troværdig fagmand
  • Spar nemt 15 % på et aktuelt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Nyborg tilbud

Veje i postnummer 5800

Gyldenrisvænget
Ellemosevej
Enebærvænget
Dyrehavevænget
Lindholm Havnevej
Fredensgade
Karensvej
Carlsmindevej
Bregnevej
Andkær Strand
Nellikevej
Bæltbåden
Drejet
Pilemosevej
Kogsbøllevej
Midtermolen
Hedehavegyden
Dampskibsmolen
Lundsvej
Kohavevænget

Gulvafslibning Nyborg? Få 3 gratis tilbud på afslibning

Få 3 tilbud på gulvafslibning - gratis og uforpligtende - på et effektivt og pålideligt gulvsliberfirma i Nyborg området. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for gulvafslibning. Jo flere detaljer du oplyser om din sag, jo mere præcise tilbud modtager du.
I løbet af omkring 22 timer modtager du tre stærke tilbud i din postkasse eller på mobilen fra gulvfirmaer i Nyborg, som gerne vil lave din gulvafslibningsopgave. Med 3 ekstraordinære tilbud kan du få op til 34 procent i rabat på regningen. Finder du selv tilbud, kommer du sandsynligvis til at betale fuld pris.
Bygger man om, bliver dele af det gamle gulv uvægerligt frilagt, og man skal tage stilling til nyt gulv - helt eller delvis. Der er fuldstændig frit valg. Men mange køkkenskribenter fraråder stengulv i køkkenet, fordi det er for hårdt at gå på. Sten giver også trinstøj. Køkkenet er et af de steder, hvor der bliver gået mest på et meget lille areal.

Træ til gulve - Forarbejdning og typer

Trægulve blev oprindeligt lavet af brædder, der blev tildannet ved kløvning. Det var et arbejde, som krævede stor erfaring, for at undgå at stammen flækkede skævt. Savning blev dog også anvendt. Ved manuel savning blev stammen lagt på bukke over en savgrav.
Der blev anvendt en bredbladet sav, som blev trukket af én person nede i graven og en anden oppe på stammen. Det var tungt og langsommeligt arbejde, og ofte kunne det tage flere dage at save en enkelt stamme op. I dag sker opskæring og videre forarbejdning maskinelt og med stor præcision.
Det muliggør fremstilling af tynde produkter, som er overfladebehandlet på fabrik og som kan lægges uden efterbehandling. Traditionelt er brædderne savet, de bliver rektangulære, men der fås også produkter i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt.

Udfyld kontaktformularen i dag

Gulvsliberfirmaer i Nyborg kommune sliber hele kommunen:
  • Svindinge
  • Lindeskov
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup

Få 3 Gulvafslibning Nyborg tilbud


Tilfældig gulvafslibning fra 5800

Dreier & Co
Langelandsvej 28
5800 Nyborg
CVR: 20758775
Hjemmeside
Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
Bystævnet 4, Aunslev
5800 Nyborg
CVR: 18058375
Hjemmeside
Tømrermester Frank Egetoft ApS
Nymarksvej 77
5800 Nyborg
CVR: 28862628
Hjemmeside