Gulvafslibning i Nyborg

  • Få gratis 3 sikre tilbud på gulvafslibning i Nyborg
  • Du får kun tilbud fra billige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Spar 20% på din opgave

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få stærke tilbud på billige gulvsliberfirmaer i Nyborg

27. november 2017. Få 3 gulvslibertilbud - gratis og uforpligtende - på et effektivt og pålideligt gulvsliberfirma i Nyborg området. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for gulvservice. Jo flere detaljer du oplyser om din sag, jo mere præcise tilbud modtager du.
I løbet af omkring 22 timer modtager du tre stærke tilbud i din indbakke fra gulvslibere i Nyborg, der gerne vil løse din gulvafslibningsopgave. Sådan kan du spare op til 34 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på gulvsliberopgaven hos forskellige gulvslibere.
Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte gulvslibere i omegnen af Nyborg, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke gulvsliberopgave.

Træ til gulve - Forarbejdning og typer

Trægulve blev oprindeligt lavet af brædder, der blev tildannet ved kløvning. Det var et arbejde, som krævede stor erfaring, for at undgå at stammen flækkede skævt. Savning blev dog også anvendt. Ved manuel savning blev stammen lagt på bukke over en savgrav.
Der blev anvendt en bredbladet sav, som blev trukket af én person nede i graven og en anden oppe på stammen. Det var tungt og langsommeligt arbejde, og ofte kunne det tage flere dage at save en enkelt stamme op. I dag sker opskæring og videre forarbejdning maskinelt og med stor præcision.
Det muliggør fremstilling af tynde produkter, som er overfladebehandlet på fabrik og som kan lægges uden efterbehandling. Traditionelt er brædderne savet, de bliver rektangulære, men der fås også produkter i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt.

Udfyld kontaktformularen i dag

Gulvsliberfirmaer i Nyborg kommune sliber hele kommunen:
  • Svindinge
  • Lindeskov
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5800 Nyborg
Tømrermester Frank Egetoft ApS
Nymarksvej 77
5800 Nyborg
CVR: 28862628
Hjemmeside
Dreier & Co
Langelandsvej 28
5800 Nyborg
CVR: 20758775
Hjemmeside
Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
Bystævnet 4, Aunslev
5800 Nyborg
CVR: 18058375
Hjemmeside