Gulvafslibning Nyborg

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på gulvafslibning Nyborg
  • Du får kun tilbud på faglærd gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Betal ikke for meget

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Nyborg? Få 3 gratis tilbud på afslibning

29. september 2018. Få 3 tilbud på gulvafslibning - gratis og uforpligtende - på et effektivt og pålideligt gulvsliberfirma i Nyborg området. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for gulvafslibning. Jo flere detaljer du oplyser om din sag, jo mere præcise tilbud modtager du.
I løbet af omkring 22 timer modtager du tre stærke tilbud i din indbakke fra gulvfirmaer i Nyborg, der gerne vil løse din gulvafslibningsopgave. Sådan kan du spare op til 34 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på gulvsliberopgaven hos forskellige gulvslibere.
Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte gulvfirmaer i omegnen af Nyborg, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke gulvafslibning opgave.

Træ til gulve - Forarbejdning og typer

Trægulve blev oprindeligt lavet af brædder, der blev tildannet ved kløvning. Det var et arbejde, som krævede stor erfaring, for at undgå at stammen flækkede skævt. Savning blev dog også anvendt. Ved manuel savning blev stammen lagt på bukke over en savgrav.
Der blev anvendt en bredbladet sav, som blev trukket af én person nede i graven og en anden oppe på stammen. Det var tungt og langsommeligt arbejde, og ofte kunne det tage flere dage at save en enkelt stamme op. I dag sker opskæring og videre forarbejdning maskinelt og med stor præcision.
Det muliggør fremstilling af tynde produkter, som er overfladebehandlet på fabrik og som kan lægges uden efterbehandling. Traditionelt er brædderne savet, de bliver rektangulære, men der fås også produkter i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt.

Udfyld kontaktformularen i dag

Gulvsliberfirmaer i Nyborg kommune sliber hele kommunen:
  • Svindinge
  • Lindeskov
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5800 Nyborg

Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
Bystævnet 4, Aunslev
5800 Nyborg
CVR: 18058375
Hjemmeside
Tømrermester Frank Egetoft ApS
Nymarksvej 77
5800 Nyborg
CVR: 28862628
Hjemmeside
Dreier & Co
Langelandsvej 28
5800 Nyborg
CVR: 20758775
Hjemmeside