Gulvafslibning i Nykøbing

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på gulvafslibning i Nykøbing
  • Du får kun tilbud fra potentielle gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Få gratis 3 godkendte tilbud nu

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle gulvslibere i Nykøbing

27. november 2017. Teamet bag Gulvafslibningsguide.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver i gulvsliberbranchen. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste håndværkere i Nykøbing til den rigtige pris - og vi kender faldgruberne.
Således kan vi med udgangspunkt i vores egne erfaringer og en unik gratis online service opfylde dine behov for gulvservice i Nykøbing med et stærkt hold af dygtige fagfolk, der har de rette kompetencer. Indtast din opgave nu og du er i gang - helt gratis og uforpligtende.
Hos Gulvafslibningsguide.dk bestræber vi os på at levere en service af meget høj kvalitet. De udførte gulvsliberopgaver i Nykøbing bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle gulvsliberne lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

Gulvhøvlens kræfter skal tæmmes

Når slibepapiret er mæt og har mistet sin effekt, skal det skiftes. Det spændes omkring en roterende cylinder og skal sidde helt fast og tæt til slibevalsen. Når gulvet er slebet på tværs og langs med korn 40 og 80, skal det finpudses med den roterende sliber.
Høvlens kræfter skal tæmmes. Den styres med en vippe-bevægelse, så slibepuden kan køre begge veje. Det eneste, der er nemt, er at ødelægge gulvet, hvis maskinerne får lov at løbe løbsk eller håndteres forkert. Og gulvet tåler ikke, at man øver sig og tester sine gulvslibe-evner.
Almindeligvis vil slibepapir med korn 16 (evt. 24), 40 og 80 være tilstrækkeligt, når man skal slibe sit gulv. Men det afhænger af gulvtypen. Skrabere findes i mange udgaver f.eks. en speciel hånd-høvl, hvor klingen både kan slibes skarp med en fil og udskiftes, når skæret er slidt.

Vedligehold dine trægulve med anerkendte produkter

Brug kun anerkendte produkter til vedligeholdelsen af dine smukke gulve.
  • Junckers Natursæbe
  • Taski Gulvsæbe
  • Pinotex Plejeolie
  • Trip Trap Plejeolie Ekstra Hvid
  • Moland Oliepleje Hvid

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4800 Nykøbing
BC Gulvafslibning
H.C.Andersensgade 1
4800 Nykøbing F
CVR: 25666364
Hjemmeside
FR Gulvbelægning Aps
Holger Brodthagensvej 10
4800 Nykøbing F
CVR: 25109414
Hjemmeside
Garant Nykøbing F
Energivej 5
4800 Nykøbing F
CVR: 29098859
Hjemmeside