Gulvafslibning i Odder

  • Få gratis 3 friske tilbud på gulvafslibning i Odder
  • Du får kun tilbud fra rutinerede gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Vi sender din opgave i udbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Sådan får du tre gratis tilbud på gulvafslibning i Odder

27. november 2017. Du starter med at udfylde skemaet online og oplyse, hvad det er for en opgave, du ønsker gulvservice til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret, og herefter bliver den udsendt til vores netværk af gulvslibere i Odder og omegn.
Maksimalt 3 gulvslibere fra Odder får lov at byde på din opgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne tjeneste er helt gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en opgave indgås direkte mellem gulvsliberne og dig som eneste parter. Gulvafslibningsguide.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). Gulvafslibningsguide.dk har derfor ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Træ til gulve: Iroko (Chlorophora excelsa Benth)

Iroko er vidt udbredt i et bredt bælte tværs over Centralafrika. Kan nå højder op til 50 m og med diameter op til 2-3 m. Stammen er grenfri til en højde på 20-30 meter og cylindrisk uden rodfortykkelser. Splinten er smal, lys grågul og ikke anvendelig.
Kernen er i friske snit blank gulbrun. men bliver efter lys- og luftpåvirkning olivenbrun og minder om teak. Veddet har spredte, grove porer udfyldte med tyller. Med/modvækst forekommer. lroko har et bredt anvendelsesområde f.eks. til møbler og gulve.
Gulvet inkl. overfladebehandling må ikke være skyld i store elektrostatiske opladninger af personer, der færdes på det eller give problemer for elektronisk udstyr. Prøvning bør ske med den ønskede overfladebehandling, for bedst at simulere forholdene under brug. Trægulve giver normalt ikke anledning til statisk elektricitet.

Lad kvalitetssikrede firmaer løse din opgave

Du kan få hjælp med gulvafslibning i hele Odder kommune:
  • Lerdrup
  • Fensten
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8300 Odder
Garant Odder
Rådhusgade 96
8300 Odder
CVR: 33159161
Hjemmeside
Gulvsliberen i Odder
Møllebakken 20
8300 Odder
CVR: 26423929
Hjemmeside
Bjarmodan A/S
Højgaardsvej 10
8300 Odder
CVR: 30504178
Hjemmeside