Gulvafslibning Ringe

  • Få 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning Ringe
  • Find en lokal kompetent gulvspecialist
  • Spar op til 17 pct på et ekstraordinært gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Ringe tilbud

Vejnavne i
postnummer 5750

Orevej
Møllemosevej
Nordskovvej
Mosevænget
Hylshusevej
Klaus Berntsens Vej
Tværgade
Mejerivænget
Kapelvej
Kattekilde
Rikkesmindevej
Nedre Hillerslev
Langgyde
Nordbakken
Stationsvænget
Køllenbjerg
Liljevej
Nannasvej
Lammehavevej
Stenagervej

Gulvafslibning Ringe? Få gratis 3 direkte tilbud

Få gratis 3 tilbud fra gulvfirmaer i Ringe. Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og beskriv i detaljer din gulvsliberopgave. Når du har indsendt din opgave, vil du i løbet af kort tid modtage tilbud fra 3 forskellige lokale gulvslibere, der gerne vil udføre din gulvafslibning.
Du kan i ro og mag kigge tilbuddene igennem og vælge det, der passer dig bedst. Det kan enten være det billigste tilbud eller du kan vælge den gulvsliber, der tilbyder den højeste kvalitet eller har de bedste anmeldelser. Vores tjeneste er gratis og uforpligtende for dig - lettere bliver det ikke.
Gulvsliberne i Ringe konkurrerer om din gulvafslibning og således får du det bedste beslutningsgrundlag og de stærkeste tilbud. Det er muligt at spare næsten 40% i forhold til den pris, du kunne opnå, såfremt du selv skulle ud og indhente tilbud hos flere forskellige gulvfirmaer i Ringe.

Træ til gulve - Materialer

Så længe der var materiale nok, brugte man det, der blev betragtet som bedst, det vil sige egetræ. Senere blev der også anvendt fyr og gran. I de ældste danske fyrretræsgulve stammer træet fra Pommern eller Kalmar. lsær de pommerske brædder var gode til gulve.
De kom i lange længder af retvokset træ, som kun krævede ringe afretning. Desuden var de meget harpiksrige, hvilket forseglede dem mod indtrængning af vand og smuds. Materialerne til trægulve er stadig i vid udstrækning det traditionelle nordiske nåle- og løvtræ.
Der anvendes dog i dag langt flere træarter end tidligere f.eks. douglas, pitch pine, ahorn og birk. Der er desuden en stadig stigende anvendelse af oversøiske træarter først og fremmest til parketgulve.

Anvend kun anerkendte produkter på dine gulve

Vælg de rigtige produkter til vedligeholdelse af dine nye fantastiske trægulve:
  • Moland Hvid Lud
  • Taski Vaskepleje
  • Faxe Ædeltræsolie
  • TK Hårdvoksolie Klar
  • Gerflor Creation

Få 3 Gulvafslibning Ringe tilbud


Eksempler på gulvafslibning i Ringe

Total-Gulve
Floravej 10
5750 Ringe
CVR: 28043481
Hjemmeside
Garant Ringe
Gørtlervej 8
5750 Ringe
CVR: 13709971
Hjemmeside
Dansk Gulv & Facade ApS
Rudmevej 101
5750 Ringe
CVR: 37806447
Hjemmeside