Gulvafslibning Ringkøbing

  • Få 3 gratis billige tilbud på gulvafslibning Ringkøbing
  • Du får kun tilbud på kvalitetsbevidst gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Indsend din opgave nu

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 friske gulvafslibning tilbud fra Ringkøbing firmaer

13. september 2018. Skal du bruge en gulvmand i Ringkøbing så læs videre her. Vi tilbyder dig at finde de 3 mest kvalificerede gulvfirmaer i Ringkøbing til netop din gulvsliberopgave. Vores samarbejdspartnere er alle godkente gulvfirmaer og de kigger gerne forbi og besigtiger din gulvafslibning opgave.
Arbejdet udføres altid i høj kvalitet med byens bedste service. Når du vælger en af vores gulvfirmaer i Ringkøbing, kan du være sikker på, at du får hvad du betaler for og lidt til. Gulvsliberne hjælper gerne med flytning af møbler og rengøring, og afleverer altid et skriftligt tilbud inden opgaven påbegyndes.
Flere gulvfirmaer i Ringkøbing har deres eget specialudstyr som slibemaskiner, høvlemaskiner, polermaskiner og kantmaskiner. Med gulvafslibning og behandling kan du forlænge levetiden på dine gulve markant. Kontakt os idag så har du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning imorgen.

Træ til gulve: Skovfyr (Pinus sylvestris)

Skovfyr vokser naturligt i Europa især i Norge, Sverige, Finland, Rusland og Polen. Træets højde kan blive op mod 40 m med en diameter op til 1 meter. Fyrrens kerneved er mørkt gulligbrunt til rødbrunt og splintveddet er gullighvidt.
Veddet er rigt på harpiks. Skovfyrrens styrkeegenskaber er på linje med Oregon pine. Breddesvindet er 0,3 cm for hver 1 procent træet tørrer. Tidligere tiders gulve af fyrrebrædder var næsten altid udført af lufttørrede brædder.
Derfor er der stadig tradition for, at gulvbrædder af fyr er tværkrumme og med et mellemrum mellem brædderne på 3-4 mm. I dag leveres fyrretræsbrædder normalt nedtørret i tæt emballage, hvilket sikrer et mere stabilt og målfast produkt.

Få de bedste gulvslibertilbud her på siden

Du kan få tilbud på gulvafslibning i hele Ringkøbing-Skjern kommune:
  • Rimmerhus
  • Sønder Vium
  • Borris
  • Tarm
  • Hemmet

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6950 Ringkøbing

Gert S. Andersen A/S
Birkmosevej 17
6950 Ringkøbing
CVR: 20819243
Hjemmeside
Michael Dyrby Gulvteknik
Klostervej 53
6950 Ringkøbing
CVR: 34822263
Hjemmeside
Garant Ringkøbing Gulve
Skaadsmosevej 8
6950 Ringkøbing
CVR: 27461735
Hjemmeside