Gulvafslibning Rudkøbing

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Rudkøbing
  • Få en troværdig autoriseret gulvmand
  • Spar omkring 10 procent på et udmærket gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Rudkøbing tilbud

5900 Rudkøbing
vejnavne

Grisebjergvej
Porsevænget
Hugpiben
Mosevænget
Bøgehave Stræde
Rue
Pederstrupvej
Bryggergården
Nøddevænget
Hjelmbjergvej
Ramsherred
Rue Stræde
Kragholmvej
Fuglsbølle Strand
Byvej
Polleholmsvej
Vindrosen
Haverne
Bogøvej
Spangevej

3 gratis tilbud på gulvafslibning i Rudkøbing

Den allerbedste måde at få en smuk og billig gulvafslibning på, er først at indhente 3 gratis tilbud her på siden. Når du har modtaget 3 gulvtilbud og valgt den bedste gulvmand i Rudkøbing til din gulvafslibning, så få dig en snak med gulvsliveren inden gulvarbejdet påbegyndes.
Ved sådan en uforpligtende snak kan gulvsliberen informere dig om gulvslibningen; hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest slipper for problemer og ikke mindst: hvordan du får den bedste gulvafslibning til pengene. Det ligger dit frit for hvordan gulvslibningen i Rudkøbing skal foregå.
Gulvsliberne fra Rudkøbing er vant til at løse alle typer af gulvsliberopgaver. De ved hvordan de skal tage fat i møbler, og slibe om hjørner, op og ned af trapper mv. Det er en stor fordel for dig for du sparer en masse tid. Samtidig vil du blive overrasket over hvor hurtigt og effektivt de kan afslibe dine gulve.

Gulvbrædder i faldende bredde

Ved brug af gulvbrædder i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt, lægges brædderne skiftevis med den smalle ende mod den brede, så der til sidst opnås et rektangulært gulv. Brædderne bliver normalt bearbejdet. så de kan holdes sammen på forskellig måde.
I trægulvet i Veng kirke, som er det ældste trægulv i Danmark, er der anvendt en såkaldt svinerygssamling, hvor der er lavet et v-formet indhak i den ene side af brædderne og en tilsvarende svineryg i den anden. Ved samling er svineryggen drevet ind i hakket.
En anden metode var at benytte specialsøm, der var tykkest på midten og havde spids i begge ender. Et passende antal søm blev anbragt mellem brædderne, der dernæst blev banket sammen. Herved blev sømmene slået ind i begge brædder, og fortykkelsen på midten hindrede at sømmet gled helt ind i det ene bræt.

Brug udelukkende anerkendte plejeprodukter til gulvet

Her er en liste med plejeprodukter, du med fordel kan anvende på dine nybehandlede trægulve:
  • Junckers Natursæbe
  • Moland Oliepleje Natur
  • Trip Trap Natursæbe
  • Faxe GOlak Rens
  • Faxe Ædeltræsolie

Få 3 Gulvafslibning Rudkøbing tilbud


Gulvafslibning Rudkøbing eksempler:

Harry og Mogens Larsen A/S
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
CVR: 26098114
Hjemmeside
Arne & Søns Gulvafslibning ApS
Vængemosevej 3
5881 Skårup Fyn
CVR: 37691615
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Eckstrøm ApS
Hovedgaden 58
5932 Humble
CVR: 36891483
Hjemmeside