Gulvafslibning i Rudkøbing

  • Få 3 gratis fordelagtige tilbud på gulvafslibning Rudkøbing
  • Du får kun tilbud på billig gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Udfyld skemaet online her

Få 3 Gulvafslibning tilbud

3 gratis tilbud på gulvafslibning i Rudkøbing

13. februar 2018. Den bedste måde at få en god og billig gulvafslibning på, er først at indhente 3 gratis tilbud her på siden. Når du har fundet det rigtige gulvmand i Rudkøbing til din gulvafslibning, så få dig en snak med gulvsliveren inden arbejdet påbegyndes.
På denne måde kan gulvsliberen rådgive dig om gulvslibningen, hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest slipper for problemer og ikke mindst: hvordan du får den bedste gulvafslibning til pengene. Det ligger dit frit for hvordan gulvslibningen i Rudkøbing skal foregå.
Gulvsliberne fra Rudkøbing er vant til at håndtere gulvsliberopgaver hver dag. De ved hvordan de skal tage fat i møbler, og slibe om hjørner, op og ned af trapper mv. Og det er en fordel for dig. For så sparer du en masse tid, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt de kan afslibe dine gulve.

Gulvbrædder i faldende bredde

Ved brug af gulvbrædder i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt, lægges brædderne skiftevis med den smalle ende mod den brede, så der til sidst opnås et rektangulært gulv. Brædderne bliver normalt bearbejdet. så de kan holdes sammen på forskellig måde.
I trægulvet i Veng kirke, som er det ældste trægulv i Danmark, er der anvendt en såkaldt svinerygssamling, hvor der er lavet et v-formet indhak i den ene side af brædderne og en tilsvarende svineryg i den anden. Ved samling er svineryggen drevet ind i hakket.
En anden metode var at benytte specialsøm, der var tykkest på midten og havde spids i begge ender. Et passende antal søm blev anbragt mellem brædderne, der dernæst blev banket sammen. Herved blev sømmene slået ind i begge brædder, og fortykkelsen på midten hindrede at sømmet gled helt ind i det ene bræt.

Brug udelukkende anerkendte plejeprodukter til gulvet

Her er en liste med plejeprodukter, du med fordel kan anvende på dine nybehandlede trægulve:
  • Junckers Natursæbe
  • Moland Oliepleje Natur
  • Trip Trap Natursæbe
  • Faxe GOlak Rens
  • Faxe Ædeltræsolie

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5900 Rudkøbing
Harry og Mogens Larsen A/S
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
CVR: 26098114
Hjemmeside
T.H Gulvservice
Nordre Landevej 22
5900 Rudkøbing
CVR: 35622209
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Eckstrøm ApS
Hovedgaden 58
5932 Humble
CVR: 36891483
Hjemmeside