Gulvafslibning i Sønderjylland

  • Få 3 gratis eftertragtede tilbud på gulvafslibning i Sønderjylland
  • Du får kun tilbud fra lokale gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Sammenlign tilbud og priser

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Den bedste måde at få slebet sine gulve på

27. november 2017. Mangler du en dygtig og billig gulvsliber i Sønderjylland, kan vi hjælpe dig. Her på Gulvafslibningsguide.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle gulvslibere i Sønderjylland, der gerne vil løse din gulvsliberopgave for dig - uanset hvor i Sønderjylland du bor.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på markedet for gulvsliberopgaver og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for gulvservice. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på gulvslibere, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra gulvslibere i Sønderjylland, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente gulvslibere i Sønderjylland til dig i løbet af ganske få dage.

Træ til gulve: Ask (Fraxinus excelsior)

Asketræet vokser naturligt i Europa fra Pyrenæerne i syd til Trondheim i nord og langt inde i Rusland. Træhøjden er op til 40 m og diameteren op til 1 m. Askeved er gullighvidt, og når falsk kerne forekommer er denne gulbrun til snavset gråbrun.
Flere styrkeegenskaber er højere end egens. Hårdheden svarer stort set til bøgens. Breddesvindet er 0,20-0,25 procent for hver 1 procent træet tørrer, hvilket er lidt lavere end egens breddesvind.
Ask er velegnet til parketgulv på grund af gode styrkeegenskaber, homogenitet og bearbejdningsegenskaber.

Få tjekket dit gulv inden gulvsliberen går i gang

Før en gulvafhøvling kan påbegyndes bør det undersøges, om gulvet kan tåle at blive afhøvlet. Der bør derfor foretages et gulvtjek for at undersøge forskellige gulvtekniske ting:
  • Misfarvninger
  • Mørhed
  • Undergulv
  • Nuværende overflade
  • Råd og svamp

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6640 Sønderjylland
Tømmerfirma Lasse Krogh
Dollerup Høj 15
6640 Lunderskov
CVR: 31835178
Hjemmeside
Christiansen Snedker og Tømrer
Gelballevej 35
6640 Lunderskov
CVR: 35625267
Hjemmeside
Piihl & Søn ApS
Højtoften 13
6640 Lunderskov
CVR: 30560345
Hjemmeside