Gulvafslibning i Skive

  • Få 3 gratis velegnede tilbud på gulvafslibning i Skive
  • Du får kun tilbud fra billige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Lad os gøre det hårde arbejde

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Modtag gratis 3 tilbud fra gulvslibere i Skive

27. november 2017. Her på Gulvafslibningsguide.dk kan vi levere dig et rigtig godt tilbud på din kommende gulvsliberopgave. Vi skaffer dig tre 100% uforpligtende gulvslibertilbud som du kan studere i ro og mag. Før vi kan sende dig konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere i Skive dog behov for at vide mere om opgaven.
De udvalgte gulvslibere i Skive vil henvende sig til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere jobbet igennem. Når der skal afslibes mange kvadratmeter, rekommanderer vi, at du får en professionel gennemgang af dit reelle behov.
Søger du en erfaren og troværdig gulvsliber i Skive, der arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er Gulvafslibningsguide.dk det rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på en gulvafslibning i Skive. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening har brug for hjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.

Træ til gulve: Kempas (Koompassia malaccensis Maing)

Kempas har sin største udbredelse i lavlandsskovene på den malaysiske halvø. Det er et stort træ med en stammediameter på 1,5 til 2,0 meter. Veddet er ret ensartet med en smal bleggullig splint. Kerneveddet er i frisk tilstand lyserødt, men bliver mørkere ved lyspåvirkning.
Ud over at veddet har med/modvækst kan det indeholde et celleløst hornagtigt lag mellem vækstzonerne, hvilket generer tørring og forarbejdning. Med en densitet på omkring 1000 kg/m3 er det en meget tung træart.
Som følge heraf er styrkeegenskaber og svind betydeligt højere end for de fleste andre træarter. Middelsvindet er ca. 0,3 cm for hver 1% træet tørrer, hvilket svarer til bøgens svind. Kempas er velegnet til parketgulve pga. gode styrkeegenskaber. Fugtigt træ misfarves af jern.

Vi finder de bedste gulvslibere i Skive til dig

Få op til 3 tilbud på billig gulvafslibning overalt i Skive kommune:
  • Højslev
  • Dommerby
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7800 Skive
HB Gulve ApS
Ballingvej 42
7800 Skive
CVR: 30536134
Hjemmeside
Garant Skive
Katkjærvej 1
7800 Skive
CVR: 28856830
Hjemmeside
TBS A/S
​Rævevej 5
7800 Skive
CVR: 89136210
Hjemmeside