Gulvafslibning i Skive

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på gulvafslibning Skive
  • Du får kun tilbud på solid gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Sammenlign tilbud og priser

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Skive - Her får du 3 konkrete tilbud

13. februar 2018. Her på siden kan vi skaffe dig et rigtig attraktivt tilbud på din kommende gulvsliberopgave. Vi sender dig tre 100% gratis og uforpligtende tilbud på gulvslibning som du i ro og mag kan studere. Før vi kan levere konkrete tilbud, behøver vores samarbejdspartnere i Skive dog at få lidt mere at vide om opgaven.
De aktuelle gulvfirmaer i Skive vil henvende sig til dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I kan gå opgaven igennem. Når der skal afslibes mange kvadratmeter, rekommanderer vi, at du får en professionel sparring og gennemgang af dit behov for gulvafslibning.
Søger du en erfaren og troværdig gulvmand i Skive, der arbejder seriøst i forhold til dine ønsker og krav? Så benyt websiden Gulvafslibningsguide.dk. Her får du 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på gulvafslibning i Skive. Uanset om du som privat eller firma har brug for hjælp, står vores tilknyttede partnere til rådighed.

Træ til gulve: Kempas (Koompassia malaccensis Maing)

Kempas har sin største udbredelse i lavlandsskovene på den malaysiske halvø. Det er et stort træ med en stammediameter på 1,8 til 2,1 meter. Veddet er ret ensartet med en smal bleggullig splint. Kerneveddet er i frisk tilstand lyserødt, men bliver mørkere ved lyspåvirkning.
Ud over at veddet har med/modvækst kan det indeholde et celleløst hornagtigt lag mellem vækstzonerne, hvilket generer tørring og forarbejdning. Med en densitet på omkring 950 kg/m3 er det en meget tung træart.
Som følge heraf er styrkeegenskaber og svind betydeligt højere end for de fleste andre træarter. Middelsvindet er ca. 0,3 cm for hver 1% træet tørrer, hvilket svarer til bøgens svind. Kempas er velegnet til parketgulve pga. gode styrkeegenskaber. Fugtigt træ misfarves af jern.

Vi finder de bedste gulvslibere i Skive til dig

Få op til 3 tilbud på billig gulvafslibning overalt i Skive kommune:
  • Højslev
  • Dommerby
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7800 Skive
Garant Skive
Katkjærvej 1
7800 Skive
CVR: 28856830
Hjemmeside
BT Gulve Skive
Elskjærbakken 4
7800 Skive
CVR: 28703481
Hjemmeside
Sibast Gulvafslibning
Ramsdahlsvej 47
7800 Skive
CVR: 34427496
Hjemmeside