Gulvafslibning Solrød strand

  • Få 3 gratis favorable tilbud på gulvafslibning Solrød strand
  • Du får kun tilbud på autoriseret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Håndværksarbejde - spar mindst (10%)

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Solrød Strand. Få 3 supertilbud i dag

5. september 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier i og nær Solrød Strand, men modtager naturligvis kunder fra hele Sjælland og resten af landet. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med gulvafslibning. Skal du have slebet alle gulve i din bolig eller er det kun vindueskarmene, er de det rigtige valg.
Gulvsliberne i Solrød Strand hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig nedpakning og afdækning. Løbende vedligeholdelse af dine gulve tilbydes naturligvis også. Du får et overblik over dine muligheder for gulvafslibning og firmaerne kommer med deres bud på den bedste og mest effektive løsning.
Kort sagt så er der er ikke en gulvsliberopgave, som vore partnere ikke klarer hurtigt, effektivt og professionelt til en fast aftalt pris. Husk at de også tilbyder erhvervsgulvafslibning, hvis I som virksomhed søger hjælp til dette. Få gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Solrød Strand allerede i dag!

Fyraftensmøder for gulvafsliberne og gulvmestrene

Med det formål at informere mere indgående og direkte om projektet og det stående værktøj arrangerede de faglige organisationer 8 regionale 2-timers fyraftensmøder for gulvafsliberne og gulvmestrene. Møderne blev afholdt i løbet af en 3 ugers periode i november 2012.
Det foregik på de lokale tekniske skoler i Kolding, Aalborg, Herning, Århus, Odense, Glostrup, Næstved og Bornholm. invitationen til møderne var motiveret med, at det var nødvendigt at forbedre arbejdsmiljøet i branchen, fordi gulvafsliberne nedslides for hurtigt og ofte forlader branchen.
Ligeledes fordi færre unge søger ind i denne. Forholdsvis enkle og simple metoder til stående gulvlægning blev fremhævet som en del af løsningen på problemerne.

Benyt vores gratis service i dag

Du kan få tilbud på grundig gulvservice i hele Solrød kommune:
  • Jersie Strand
  • Karlstrup
  • Jersie
  • Kirke Skensved
  • Havdrup

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2680 Solrød strand

Ørestadens Gulvservice
Pemavej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 36140747
Hjemmeside
Tømrermester Svend Christensen
Solrød Strandvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 11065732
Hjemmeside
Egon Olsen & Søn A/S
Langager 2
2680 Solrød Strand
CVR: 26083834
Hjemmeside