Gulvafslibning Stenløse

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Stenløse
  • Du får kun tilbud på kvalitetssikret gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Spar tid og få hurtigt tilbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Stenløse - Modtag 3 prof tilbud

29. september 2018. Her på hjemmesiden kan du gratis få op til 3 friske tilbud på billig og god gulvafslibning i Stenløse. Du skal bare indtaste dine ønsker til gulvafslibningsfirmaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle forudgodkendte gulvfirmaer, vi samarbejder med i Stenløse området.
De tre kvalificerede gulvafslibning virksomheder fra Stenløse, som gerne vil give tilbud et attraktivt tilbud på gulvsliberopgaven, kontakter dig direkte. Det sker enten med et konkret gulvtilbud på gulvafslibningen eller med yderligere spørgsmål eller måske alternative forslag i forhold til dine egne ønsker og ideer.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra gulvsliberne fra Stenløse og du behøver endda overhovedet ikke acceptere nogen af de leverede gulvtilbud, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Indsend din opgave hurtigst mulig!

Anvendelse af stående værktøj til afslibning

I Heino´s firma havde alle gulvafsliberne været på kursus. Deltog også selv. Alle havde før kurset anvendt stående værktøj til afslibning. Det har været anvendt de sidste 15 år. Man har selv lavet sit værktøj med anvendelse af træskafter. Jo længere skaft jo bedre arbejdsstilling.
Redskaberne er fast inventar i alle bilerne. Efter kurset har alle anvendt stående værktøj i større omfang. Da vi kom hjem fra kursus lå der næste dag en ønskeliste til værktøj på mit bord så lang så lang. Men de skulle da have det. Og det bliver brugt.
Gulvhøvlen var den allerstørste succes. Det gamle værktøj anvendes fortsat til gulvafslibning. Alle er glade for det og vant til det. Så kan teleskopskaftet sidde fast på limspartlen. Det er fint. To af medarbejderne havde været lidt sene i optrækket. Men de bliver drillet af de andre.

De nyrenoverede gulve skal vedligeholdes

Dine nye trægulve fortjener de bedste plejemidler for eksempel:
  • Floorcoat Plejeolie Natur
  • Pinotex Lakpleje
  • Faxe GOlak Rens
  • Pinotex Laksæbe
  • Arsinol Træolie

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 3660 Stenløse

Tømrermester Rasmus Olsen ApS
Slåenvej 11
3660 Stenløse
CVR: 29245886
Hjemmeside
Flex Gulvservice ApS
Knud Bro Alle 7 G
3660 Stenløse
CVR: 36925825
Hjemmeside
Tømrermester Jørgen Vester
Undinevej 25
3660 Stenløse
CVR: 21450944
Hjemmeside