Gulvafslibning Stevns

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Stevns
  • Vi finder en kompetent professionel gulvmand
  • Spar op til 22 % på et prima gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Stevns tilbud

Veje 4660 Stevns

Egestræde
Rødtjørneparken
Bækketoftevej
Erikstrupvej
Digevangen
Frøslevvej
Espekærvej
Ved Munkevænget
Hornemannsvej
Espegårdsvej
Vestergade
Espemosevej
Trykkervej
Fægangen
Jernbanegade
Fyrvej
Rosenvangen
Vadet
Solbærvænget
Trommeslagervej

Få den bedste pris på gulvafslibning i Stevns og 3 tilbud

Her får du nemt, gratis og hurtigt kontakt med billige gulvfirmaer over hele Danmark inklusiv Stevns. Skriv dine krav til din gulvsliberopgave og bliv kontaktet af gulvsliberne fra Stevns med to-tre gode tilbud. Det er ganske gratis og du får 3 tilbud på gulvafslibning, du frit kan vælge mellem.
Med det rette tilbud på gulvafslibning kan du spare tæt på 29% i forhold til standardprisen. Udfyld formularen online på mindre end tre minutter og beskriv, hvad det er du skal have afslebet på Stevns. Jo mere specifikt du fortæller om opgaven, jo bedre tilbud vil du sandsynligvis få.
Et gulvmand fra Stevns kan hjælpe med andet end bare at slibe gulve. Har du brug for hjælp til afslibning af for eksempel egetræs bordplader, så kan du også her få op til tre friske tilbud. Indtast din gulvafslibningsopgave til gulvsliberne på Stevns i skemaet på under 5 minutter og få 3 gode og billige gulvslibertilbud.

Hvorfor man bør overlade gulvafslibning til professionelle

Efter kun en times tid er den godt 200 kg tunge maskinpark båret op ad trapperne til den tomme flyttelejlighed. Allerede her ses forskellen på gulvsliberens udstyr. Maskinerne er både flere og tungere, hvor leje-udstyret som regel blot består af en slibemaskine og en kantsliber.
Den professionelle råder desuden over en kæmpe-høvl, hvormed han hurtigt fjerner de øverste 2-3 mm af gulvet og de mange gamle lag lak og fernis. Høvlen kræver gode kræfter. Det roterende skær trækkes baglæns hen over gulvet, og der er mange kræfter løs.
Gulvsliberen er nødt til at spænde maskinen fast om livet med en sele, så kræfterne fordeles over hele kroppen. Gulvet skal slibes mindst fire gange Støjen nærmer sig det uudholdelige og toppen af larmen må fjernes med et kraftigt høreværn.

Find den skarpeste pris her

På Stevns kan du få afslebet dine gulve overalt i kommunen:
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Holtug
  • Store Heddinge Rødvig
  • Arnøje

Få 3 Gulvafslibning Stevns tilbud


Lokal gulvafslibning fra 4660

Thor Gulve ApS
Langemarksvej 3, Frøslev
4660 Store Heddinge
CVR: 29636133
Hjemmeside
Asger Ullerup ApS
Nørrehusvej 37, Frøslev
4660 Store Heddinge
CVR: 21094897
Hjemmeside
Rud Byg ApS
Lyderslev Bygade 42
4660 Store Heddinge
CVR: 29610959
Hjemmeside