Gulvafslibning Struer

  • Få 3 favorable tilbud på gulvafslibning Struer
  • Vi finder en effektiv energisk gulvekspert
  • Spar op til 22 pct på et tiltalende gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Struer tilbud

Eksempler på veje
fra Struer

Ølbyvej
Morelbakken
Vilhelmsborgvej
Lindevej
Ølbygaardparken
Vraldvej
Reberbanen
Mågevej
Tjørnevænget
Lyskærvej
Ternevej
Nøddehegnet
Søjbjergvej
Vangevej
Langagervej
Rubjerghøj
Korsgade
Plantagevej
Hunsballevej
Kilenvej

Gulvafslibning Struer - Spar 24% med 3 gratis tilbud

På Gulvafslibningsguide.dk kan du - helt gratis - indhente 3 tilbud på gulvafslibning og få information om de forskellige arbejdsområder, som gulvfirmaer i Struer arbejder med. Gulvafslibningsguide.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at anvende.
Du udfylder blot onlineformularen på 3 min og fortæller om dit gulvafslibningsprojekt. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i og omkring Struer.
Maksimalt 3 gulvfirmaer kan byde på din gulvsliberopgave. Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende gulvfirmaer i Struer. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne gulvafslibning tilbud.

Trægulves brandtekniske egenskaber

Ifølge bygningsreglementet skal gulvbelægninger udføres, så de ikke bidrager væsentligt til brand- og røgudvikling i den tid, som personer, der opholder sig i rummet, skal bruge til at forlade det. Tilsvarende krav gælder for flugtveje.
For gulve i anvendelsesklasse 3 og for flugtveje i anvendelsesklasse 1-6 er kravet i bygningsreglementet gulvbelægning klasse Dfl. I henhold til Brandteknisk Vejledning 30, Brandrekniske eksempler er brandmæssigt egnede gulvbelægning af træ følgende klasse G gulvbelægninger, såfremt de er fastgjort som beskrevet af producenten.
Tilsvarende opfylder trægulve i Appendiks ll alle ydeevnekrav mht. reaktion ved brand uden behov for yderligere prøvning i henhold til det europæiske brandklassifikationssystem. Bemærk at tabellens fodnoter også skal være opfyldt.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Eksempler på byer i Struer kommune hvori du kan bestille 3 gulvslibertilbud:
  • Søndbjerg
  • Lyngs
  • Thyholm
  • Venø
  • Hjerm

Få 3 Gulvafslibning Struer tilbud


Lokal gulvafslibning fra 7600

Johns Tømrerfirma
Damgårdsvej 12
7600 Struer
CVR: 26502543
Hjemmeside
Tømrefirmaet Struer A/S
Damgårdsvej 10
7600 Struer
CVR: 29223238
Hjemmeside
Lars Højris Tømrerfirma
Farvervej 5
7600 Struer
CVR: 30339568
Hjemmeside