Gulvafslibning Svendborg

  • Få 3 gratis skarpe tilbud på gulvafslibning Svendborg
  • Du får kun tilbud på billig gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Undgå at blive snydt

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Svendborg? Billig afslibning med 3 tilbud

30. september 2018. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at gulvsliberne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle for gulvafslibning i Svendborg for præcis den samme ydelse.
Hvad en gulvmand i Svendborg koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af gulvsliberens erfaring og antal år i gulvsliberfaget - særlige ydelser som mange små rum, paneler, trapper, fastmonterede møbler osv kan også forøge prisen.
Bruger du Gulvafslibningsguide.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 billige sammenlignelige gulv tilbud fra lokale forhåndsgodkente gulvfirmaer i Svendborg. Har du først 3 forskellige gulvafslibning tilbud på hånden, kan du være nogenlunde sikker på, at du får den bedste pris og den bedste service hos den gulvmand du vælger.

Træ til gulve - Historie og udvikling

Anvendelsen af trægulve kan føres langt tilbage. Så tidligt som i yngre stenalder har der i Tyskland været anvendt en slags trægulve bestående af flækkede træstammer nedlagt i jord. Det ældste kendte danske trægulv menes at ligge på loftet i Veng kirke i Jylland.
Det er formentlig lagt i begyndelsen af 1500-tallet. I begyndelsen var brugen af trægulve forbeholdt slotte, herregårde og større byhuse. Det skyldtes dels at trægulve var dyre, dels at de let blev nedbrudt under den hårde påvirkning fra fugt og slid.
Småkårsfolk måtte ofte nøjes med et enkelt bræt lagt i ganglinien i stenpikningen eller lerstampningen. Trægulve har en lang levetid, men afgørende faktorer for levetiden er vedligeholdelse og fugtforhold - både træets fugtindhold ved lægningen og de fugt forhold, som vil præge rummet under den daglige brug.

Du får kun tilbud fra kompetente gulvafslibningsfirmaer

Få 3 tilbud fra professionelle gulvslibere uanset, hvor i Svendborg kommune du bor:
  • Tåsinge
  • Vejstrup
  • Lundeborg
  • Hesselager
  • Gudme

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5700 Svendborg

Meyers Gulvafslibning ApS
Nyborgvej 241
5700 Svendborg
CVR: 33495838
Hjemmeside
Dyhrs Gulvafslibning​
Højensvej 133
5700 Svendborg
CVR: 34858470
Hjemmeside
Garant Svendborg
Odensevej 84
5700 Svendborg
CVR: 29801363
Hjemmeside