Gulvafslibning Syddjurs

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud på gulvafslibning Syddjurs
  • Du får kun tilbud på smuk gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning på Syddjurs → Modtag 3 direkte tilbud

24. september 2018. I vores netværk af gulvfirmaer i Syddjurs kommune får du en kompetent samarbejdspartner og rådgiver, uanset om det drejer sig om privatgulvafslibning, firmagulvafslibning eller offentlig gulvafslibning. Gulvsliberne i Syddjurs kommune påtager sig alle former for gulvsliberopgaver - til en konkurrencedygtig pris.
Opgaverne spænder over mange forskellige typer gulvafslibning fx. villaer, sommerhuse, lejligheder, hytter, virksomheder, husbåde, plejehjem, børnehaver, skoler, restauranter og butikker - alle opgaver er lige velkomne.
Opret din gulvsliberopgave på mindre end 5 minutter og bliv kontaktet af maksimalt tre erfarne og billige gulvfirmaer i Syddjurs kommune, der gerne vil udføre din gulvsliberopgave. Alt sammen naturligvis med den håndværksmæssige stolthed i centrum.

Træ til gulve: Bambus (Bambusoideae)

Bambus er en fællesbetegnelse for veddede græsser fra subtropiske og tropiske egne, og dermed ikke en træart. Bambus omfatter ca. 1000 arter, som er inddelt i ca. 90 slægter. Bambus stammer fra tropiske fugtige områder i Østasien.
Bambus kan blive op til 40 meter høje og med diameter på op til 30 cm. Bambusstænger er hårde og hule, og fås i forskellige tykkelser. De anvendes til mange formål. bl.a. husbyggeri og gulvbelægninger.
Da stængerne er hule, er gulvbelægninger af bambus udført ved sammenlimning af mindre stykker. Det giver gulvet en svagt stribet struktur - lys naturfarvet eller indfarvet. Bambus er meget hårdt og giver derfor en slidstærk overflade.

Håndværkertilbud - spar tid og penge

Gulvafslibningsfirmaer i Syddjurs kommune opererer over hele kommunen:
  • Følle
  • Tirstrup
  • Knebel
  • Gravlev
  • Feldballe

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8410 Syddjurs

Tømrermester Mogens Nørgaard Madsen
Åkærsvej 7
8410 Rønde
CVR: 99264055
Hjemmeside
Tømrer- & Snedkermester Bertel Clausen
Drosselvej 6
8410 Rønde
CVR: 51437152
Hjemmeside
Finn Randrup Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Tværvej 9, Egens
8410 Rønde
CVR: 10540208
Hjemmeside