Gulvafslibning i Sydhavnen

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning i Sydhavnen
  • Du får kun tilbud fra dygtige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Der er gode tilbud at få

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Find den rette gulvsliber i Sydhavnen

27. november 2017. Få 3 tilbud fra gulvslibere i Sydhavnen. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af gulvafslibningsfirmaer i Sydhavnen står klar til at løse din gulvsliberopgave. Har du brug for at få slebet et køkkenbord eller en 4-værelses lejlighed, så er en erfaren gulvsliber i Sydhavnen det helt rigtige valg.
Du kan kvit og frit indlægge en opgave til et kvalitetssikret gulvsliber i Sydhavnen her på websitet, uanset typen af din opgave. Oplys blot, hvad du ønsker hjælp til i kontaktskemaet. Skriv gerne så detaljeret som muligt, så gulvsliberne bedre kan vurdere din opgave.
Herefter sender vi din sag videre til vores net af gulvslibere, så du kan blive kontaktet af den helt rigtige gulvsliber fra Sydhavnen med det skarpeste tilbud. Det er kringlet selv at indhente gulvslibertilbud så lad os gøre al arbejdet. Vi sparer dig for tid og penge. Opret din gulvsliberopgave nu!

Ludbehandling med natriumhydroxyd

Behandlingen giver gulvet et kalket udseende. Gulvet påføres opløst natriumhydroxyd. Det våde gulv drysses med hydratkalk (kalciumhydroxyd) og gulvet skures. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10%.
Almindelig lud til nåletræ kan blandes som beskrevet, men må ikke bruges til gulve af løvtræ. Ludbehandling med kalciumhydroxyd: Behandlingen giver gulvet et kridtet udseende. Kalciumhydroxyd udrøres med forsigtighed i vand i forholdet ca. 1:10 hvor det får lov at stå til det har dannet bundfald.
Væsken over bundfaldet, som er mættet kalkvand, påføres gulvet. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning, inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10 %.

Nordiske trætyper på gulvet

Her er en liste med eksempler på gulvtyper som en almindelig gulvsliber ofte arbejder på:
  • Fyrreparket
  • Bøgeparket
  • Fyrretræsgulve
  • Bøgegulve
  • Ahorngulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2450 Sydhavnen
Hovedstadens Gulvservice ApS
Bådehavnsgade 33 C
2450 København SV
CVR: 33361742
Hjemmeside
Gulv Butikken
Ben Websters Vej 62
2450 København SV
CVR: 25589483
Hjemmeside
Dansk Gulvservice
Teglholmsgade 6 D
2450 København SV
CVR: 34826552
Hjemmeside