Gulvafslibning i Sydhavnen

  • Få 3 gratis gode tilbud på gulvafslibning Sydhavnen
  • Du får kun tilbud på grundig gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Benyt dig af dette gode tilbud

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Sydhavnen, få 3 gratis aktuelle tilbud

13. februar 2018. Få 3 tilbud på gulvafslibning i Sydhavnen. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af gulvafslibningsfirmaer i Sydhavnen står klar til at løse din gulvsliberopgave. Har du brug for at få slebet et køkkenbord eller en 4-værelses lejlighed, så er en erfaren gulvmand i Sydhavnen det helt rigtige valg.
Du kan kvit og frit indlægge en opgave til et kvalitetssikret gulvmand i Sydhavnen her på websitet, uanset typen af din opgave. Oplys blot, hvad du ønsker hjælp til i kontaktskemaet. Skriv gerne så detaljeret som muligt, så gulvsliberne bedre kan vurdere din opgave.
Herefter sender vi din sag videre til vores net af gulvslibere, så du kan blive kontaktet af den helt rigtige gulvafsliber fra Sydhavnen med det skarpeste tilbud. Det er kringlet selv at indhente tilbud på gulvafslibning så lad os gøre al arbejdet. Vi sparer dig for tid og penge. Opret din gulvsliberopgave nu!

Ludbehandling med natriumhydroxyd

Behandlingen giver gulvet et kalket udseende. Gulvet påføres opløst natriumhydroxyd. Det våde gulv drysses med hydratkalk (kalciumhydroxyd) og gulvet skures. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10%.
Almindelig lud til nåletræ kan blandes som beskrevet, men må ikke bruges til gulve af løvtræ. Ludbehandling med kalciumhydroxyd: Behandlingen giver gulvet et kridtet udseende. Kalciumhydroxyd udrøres med forsigtighed i vand i forholdet ca. 1:10 hvor det får lov at stå til det har dannet bundfald.
Væsken over bundfaldet, som er mættet kalkvand, påføres gulvet. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning, inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10 %.

Nordiske trætyper på gulvet

Her er en liste med eksempler på gulvtyper som en almindelig gulvsliber ofte arbejder på:
  • Fyrreparket
  • Bøgeparket
  • Fyrretræsgulve
  • Bøgegulve
  • Ahorngulve

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2450 Sydhavnen
Den rigtige Gulvmand
Damagervej 17
2450 København SV
CVR: 34148686
Hjemmeside
Gulv Butikken
Ben Websters Vej 62
2450 København SV
CVR: 25589483
Hjemmeside
Dansk Gulvservice
Teglholmsgade 6 D
2450 København SV
CVR: 34826552
Hjemmeside