Gulvafslibning Thisted

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på gulvafslibning Thisted
  • Du får kun tilbud på godkendt gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Modtag 3 tilbud på et billigt firma

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Modtag gratis 3 gode tilbud på gulvafslibning i Thisted

14. september 2018. Vores samarbejdspartnere i Thisted påtager sig alle gulvsliberopgaver. Som privatkunde kan du forvente et professionelt udført gulvjob til tiden og til den aftale pris. Til alle gulvsliberopgaver anvendes kun de bedste folk og professionelt værktøj, der garanterer en sikker, hurtig, effektiv og billig gulvafslibning.
Vores samarbejdspartnere hjælper gerne til med gulvslibning i Thisted - både små og store gulvafslibninger, for virksomheder og private. Husk at indbo, der ikke kan flyttes samt tilstødende lokaler skal afdækkes støvtæt inden gulvafslibningen går i gang.
Med mange års erfaring med alle disse gulvafslibninger, og grundig forberedelse før hver eneste opgave, sørges der for at gulvslibningen bliver udført korrekt, sådan at aftaler om tid og pris bliver overholdt. Gulvsliberne er ligeledes ekspertiser i afslibning af paneler og vindueskarme.

Træ til gulve: Mahogni, amerikansk (Swietenia macrophylla King)

Amerikansk mahogni vokser naturligt i Mellem- og Sydamerika, hvor træet kan nå en højde på ca. 35 m og en stammediameter på ca. 1,5 m. Splintveddet er gråhvidt, mens kerneveddet er lyst rødbrunt til gyldent rødbrunt.
Farven ændres i mørkere retning ved lysets og luftens påvirkning, men det karakteristiske gyldne skær bibeholdes. Densitet og styrkeegenskaber er ca. 20% lavere end egens og teakens egenskaber. Breddesvindet er i middel 0,15 cm for hver 1 % træet tørrer.
Amerikansk (ægte) mahogni har været anvendt til finere snedkerarbejde. Til gulvformål er mahogni særdeles eksklusiv, men bør kun anvendes, hvor der ikke er for stor belastning. Slidstyrken er ikke prangende over tid.

Lad dygtige firmaer byde på din gulvopgave

Hele Thisted kommune er omfattet af vores netværk af erfarne gulvslibere:
  • Nors
  • Sennels
  • Østerild
  • Hundstrup
  • Hjardemål

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7700 Thisted

Kims Gulvservice ApS
Stationsvej 7
7700 Thisted
CVR: 27687792
Hjemmeside
Thisted Tømrer- og Snedkerforretning
Hundborgvej 116
7700 Thisted
CVR: 29426651
Hjemmeside
Garant Thisted
Industrivej 61
7700 Thisted
CVR: 26875811
Hjemmeside