Gulvafslibning i Tranbjerg

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på gulvafslibning i Tranbjerg
  • Du får kun tilbud fra velegnede gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Betal ikke for meget

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Store prisforskelle på gulvsliberfirmaer i Tranbjerg

27. november 2017. Udfyld online formularen på bare 8 minutter og beskriv, hvad du ønsker ordnet. Beskriv så vidt mulig opgaven i detaljerer, så gulvafsliberne får det bedste beslutningsgrundlag for, om de vælger at lægge billet ind på netop din gulvsliberopgave i Tranbjerg.
Jo mere detaljeret din gulvsliberopgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud modtager du. Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en opgave. Alle jobs bliver håndteret på basis af den omfattende erfaring vores net af gulvslibere har indhentet fra et utal af opgaver gennem en lang årrække.
Her på websitet er vi mestre i at distribuere gulvsliberopgaver mellem private og gulvafslibningsfirmaer i Tranbjerg. Du kan spare op til 28 procent på regningen, hvis du får tre gulvslibertilbud. Så kan du nemlig selv afgøre, om du vil benytte det billigste tilbud.

Træ til gulve: Ipé (Tabebuia spp)

Ipé hører til en artsrig gruppe, der vokser fra Mexico gennem Mellemamerika til bl.a. Brasilien og Peru. Det er store træer op til 35 meter med stammediametre på 1,5 til 2,0 meter. Splinten er smal og lys, mens kerneveddet er olivenbrunt med et grønligt skær.
Det kan blive næsten sort og stribet. Veddet har et krystalagtigt gult poreindhold. Med en densitet på omkring 1000 kg/m3, er det en overordentlig tung træart med høje styrkeegenskaber og stort svind. Middelsvindet er 0,30-0,35 procent for hver 1 procent træet tørrer.
Ipé er velegnet til gulve med stor belastning og slid, for eksempel industrigulve og til udendørs formål, da den har høje styrkeegenskaber og er meget holdbar, bl.a. på grund af resistens overfor svampe og insekter.

Husk at du skal bruge kvalitetsprodukter på dine gulve

Brug kun de bedste mærker til vedligeholdelse og rengøring af trægulve:
  • Trip Trap Plejeolie Natur
  • Faxe Lud Original
  • Pinotex Oliesæbe
  • Moland Oliepleje Hvid
  • Taski Vaskeplejemiddel

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 8310 Tranbjerg
DM Gulve
Obstrupengen 38
8310 Tranbjerg
CVR: 34843201
Hjemmeside
KJ Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Sletvej 50
8310 Tranbjerg
CVR: 21581143
Hjemmeside
Niels P. Total ApS
Tranbjerg Stationsvej 4 A
8310 Tranbjerg
CVR: 27143792
Hjemmeside