Gulvafslibning Vanløse

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Vanløse
  • Du får kun tilbud på kompetent gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Opret din opgave på mindre end 3 minutter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning Vanløse. Gratis tilbud på gulvarbejde

21. september 2018. Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på en gulvafslibning i Vanløse - helt gratis. Udfyld skemaet med din gulvsliberopgave og send den ind til os. Så udvælger vi de 3 bedste gulvfirmaer i Vanløse området. Det er totalt uforpligtende at indsende en gulvsliberopgave og du er ikke tvunget til at vælge nogen af tilbuddene, hvis ikke du vil.
Vores samarbejdspartnere udfører gulvafslibninger såvel i ind- som udlandet, samt pakning og emballering af oversøiske gulvafslibninger. Gulvsliberne lægger stor vægt på en høj kvalitet i enhver gulvafslibning, herunder en naturlig stor respekt for kundernes ejendele.
Gulvsliberne står gerne for såvel en sikker pakning som den efterfølgende udpakning. Også når det gælder afslibning og afhøvling har de valgt den bedste løsning, nemlig professionelt gulvsliberudstyr af højeste kvalitet.

Justering af arbejdsstillinger m.v.

På kortere sigt blev behovet for opfølgende aktiviteter evt. på arbejdspladserne vedrørende justering af arbejdsstillinger m.v. diskuteret. De fleste superbrugere troede ikke, at behovet var så stort. Der er næsten altid to i det samme firma, der kan teknikken. Behovet og mulighederne skulle afltlares yderligere.
På lidt længere sigt var de faglige organisationer enige om, at stående værktøj fremover skulle indgå i lærlingenes værktøjskasse, ligesom disse skulle undervises i brugen heraf. Der skal udformes ny værktøjskasse med grundsæt.
Der blev også truffet beslutning om, at der fra 2004 skulle afholdes danmarksmesterskaber også i brug af stående værktøj. Endelig blev der truffet beslutning om, at restgruppen på ca. 500 svende skulle prioriteres højt.

Efterbehandlingen er prikken over i´et.

Efterbehandling af afslebne gulve kan for eksempel bestå af:
  • Lak
  • Hvid lud
  • Hvid olie
  • Voks
  • Olie (hvid)

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 2720 Vanløse

P P Gulve
Kæragervej 1
2720 Vanløse
CVR: 11757553
Hjemmeside
SoRoTo Maskiner ApS
Ved Damhussøen 24
2720 Vanløse
CVR: 15132531
Hjemmeside
Amager Gulvservice
Rosenlunds Allé 9
2720 Vanløse
CVR: 27922244
Hjemmeside