Gulvafslibning Varde

  • Få 3 gedigne tilbud på gulvafslibning Varde
  • Få en grundig professionel gulvekspert
  • Spar nemt 29 pct på et solidt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Varde tilbud

Vejnavne i
postnummer 6800

Solvangen
Navervej
Vestergade
Lykkebjergvej
Hvedevænget
Svinget
Savmøllen
Lummerbækvej
Stadionvej
Stokbækvej
Jeppe Skovgaards Vej
Rosenvænget
Rådhusstræde
Højvangsalle
Høkærvej
Solbakken
Kvongvej
Kløverbakken
Søndergade
Tulsmarkvej

Gulvafslibning Varde. Få 3 seriøse tilbud på 24-38 timer

Vær konkret og få et bedre tilbud på gulvafslibning i Varde. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for gulvslibertilbud. Er det til et firmagulvafslibning, en privatgulvafslibning, et kontor eller noget helt fjerde? Din opgave sendes til de relevante gulvsliberfirmaer og selvstændige gulvfirmaer i Varde, vi har i vores system.
Herefter kan maksimalt tre gulvfirmaer ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte gulvfirmaer i Varde. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en gulvsliberopgave her på siden.
Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på under 5 minutter og få 3 forrygende tilbud på gulvafslibning fra gulvfirmaer i Varde. Spar op til 24% ved at indhente 3 gratis tilbud her på siden.

Træ til gulve: Yang (Keruing) (Dipterocarpus alatus Roxb)

Yang træet vokser i Sydøstasien fra lndien til Philippinerne. l Europa handles ca. 30 forskellige nærtstående arter under navnet Yung. De fleste arter bliver op til 40 m høje med diametre op til 1,5 m. Splintveddet er grårødligt og kerneveddet er mørkt rødgråt til rødbrunt med en violet tone.
Det har en homogen grov struktur samt med/modvækst. Styrkeegenskaberne svarer nogenlunde til bøgens, og de ligger noget over teakens egenskaber. Breddesvindet er 0,3 procent for hver 1 procent træet tørrer.
Gulvopbygning - terminologi: Gulvbelægningen udgør den færdige gulvflade og er det øverste selvstændige lag i gulvet. Lak eller anden overfladebehandling betragtes ikke som en selvstændig belægning.

Håndværksarbejde - spar mindst 20%

Tilbud fra gulvafslibningsfirmaer i Varde kommune omfatter hele kommunen:
  • Stundsig
  • Henne
  • Billum
  • Janderup
  • Øster Vrøgum

Få 3 Gulvafslibning Varde tilbud


Eksempel på gulvafslibning Varde

Garant Varde
Ribevej 39
6800 Varde
CVR: 29137692
Hjemmeside
Jensen Byg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158
Hjemmeside
Næsbjerg Tømrer
Hovedgaden 30
6800 Varde
CVR: 33806663
Hjemmeside