Gulvafslibning Vejen

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på gulvafslibning Vejen
  • Du får kun tilbud på dygtig gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Indtast din opgave i formularen

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibning i Vejen? Modtag 3 skarpe tilbud

6. september 2018. En standard gulvafslibning betyder normalt, at du selv rydder lokalerne og gør alt klar til gulvafslibning. Vores partnere i Vejen udfører afslibning, afhøvling og efterbehandling af trægulve. Derudover vedligeholdende behandlinger af allerede behandlede gulve.
Gulvsliberfirmaerne i Vejen udfører alle opgaver i forbindelse med gulvservice heriblandt gulvslibning (gulvafslibning, gulv slibning), gulvlakering (gulv lakering), gulvafhøvling (gulvhøvling, gulv afhøvling), og generel gulv vedligeholdelse og gulvbehandling.
I gamle dage var lakering anset som den helt almindelige behandling af trægulve, men i dag er ludbehandling mindst ligeså udbredt. Lud er en stærk basisk opløsning af natriumhydroxid, der hæmmer træets naturlige gulning. Opret din gulvsliberopgave nu og få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning i Vejen allerede i dag.

Træ til gulve: Ahorn (Acer pseudoplatanus)

Ahorns naturlige udbredelse menes at være Mellemeuropa, hvorfra den stadig breder sig mod nord og øst. Træhøjden er op til 30 m og diameteren op til 1 m. Veddet er homogent og uden tydelige årringsgrænser.
Farven er hvid til gullig elfenbensfarve uden forskel mellem splintved og hjerteved. Densitet og styrkeegenskaber er 10-15 % lavere end bøgens. Fibermætningsområdet er højt. Svindet er lille idet breddesvindet er 0,15-0,20 % for hver 1 % træet tørrer.
Ahorn er stort set uden tegning i overfladen, men kan have små sorte kiselholdige knaster. Ahorn er velegnet til gulvformål pga. gode styrkeegenskaber.

Find den bedste gulvsliber uanset opgavens art

I Vejen kommune kan du indhente 3 gulvslibertilbud uanset hvor du bor:
  • Veerst
  • Lille Andest
  • Malt
  • Gejsing
  • Store Andst

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6600 Vejen

Vejen Gulvafslibning ApS
Ladelundvej 106, Malt
6600 Vejen
CVR: 33511507
Hjemmeside
Gulvfagmanden
Grønnegade 2
6600 Vejen
CVR: 27007724
Hjemmeside
Trekantens Gulve ApS
Maltvej 27
6600 Vejen
CVR: 27043720
Hjemmeside