Gulvafslibning i Vesthimmerland

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på gulvafslibning Vesthimmerland
  • Du får kun tilbud på godkendt gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Det er nemt og hurtigt

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få gratis 3 gulvafslibning tilbud i Vesthimmerland

13. februar 2018. Når du har behov for en dygtig og billig gulvmand i Vesthimmerland, så kom trygt til Gulvafslibningsguide.dk. Hos vores samarbejdspartnere i Vesthimmerland er du garanteret kvalitetsarbejde til det sidste gulvbrædt. Med en gulvafslibning får dit gulv nyt liv og fjerner nænsomt den efterbehandling gulvet har i forvejen.
Ved afslibningen benyttes maskiner med sandpapir spændt på en valse. Der startes med grovkornet papir og sluttes med helt fint papir, som giver den bedste finish. Herefter er gulvet parat til efterbehandling med enten lud, sæbe, lak eller olie.
At afslibe et gulv, trappe eller dørtrin er ikke for amatører. Det kræver erfaring at afslibe et gulv så det fremstår behageligt og glat efter behandlingen. Undgå grimme overlap og overgange mellem slibningerne. Forkæl dig selv og dit gulv - få 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Vesthimmerland.

Oliering af trægulve

Ved oliebehandling mættes træets overflade men der dannes ikke en egentlig film som ved lakering. Olien beskytter træet mod indtrængning af væske og smuds i overfladen og forbedrer træets slidstyrke. Olien skal påføres, så hele træoverfladen mættes med olie.
Overskud af olie i overfladen skal fjernes i forbindelse med olieringen, da det kan give skjolder og blanke partier. Upigmenteret olie fremhæver og bevarer træets naturlige farve. Hvidpigmenteret trægulvolie anvendes på lyse træarter og ludbehandlede trægulve for at fremhæve eller bibeholde det hvidlige udseende. Hvidpigmenteret olie bør ikke anvendes på mørke træarter, da det kan medføre et skjoldet og grumset udseende.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Uanset hvor i kommunen du bor, kan gulvafslibningsfirmaer i Vesthimmerland kommune hjælpe dig med at afslibe dine gulve:
  • Aggersund
  • Vindblæs
  • Gundersted
  • Fjejsborg
  • Vester Hornum

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 9670 Vesthimmerland
Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS
Tinggårdsvej 10, Næsborg
9670 Løgstør
CVR: 11893309
Hjemmeside
Sobo Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Bjørnsholmvej 41, Overlade
9670 Løgstør
CVR: 28659008
Hjemmeside
Tøm´ren Salling ApS
Brårupvej 37
9670 Løgstør
CVR: 28680759
Hjemmeside