Gulvafslibning i Videbæk

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Videbæk
  • Du får kun tilbud på reel gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Opnå store rabatter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 lokale gulvafslibning tilbud i Videbæk - spar 27%

13. februar 2018. Vil du også gerne have et konkret tilbud på din gulvsliberopgave? Så kan vi hjælpe dig med dette - helt gratis. Indtast din opgave i skemaet sammen med dine kontaktoplysninger. Når din opgave er valideret, bliver det udsendt til relevante gulvfirmaer i Videbæk.
Maksimalt 3 gulvfirmaer fra Videbæk kan byde på opgaven og modtager derfor dine kontaktoplysninger. Herefter kan de interesserede gulvsliberne selv kontakte dig direkte med et godt tilbud på gulvafslibning eller med flere spørgsmål til opgaven, såfremt noget er uklart.
Vi samarbejder med professionelle gulvfirmaer og gulvfirmaer over hele landet. Vores samarbejdspartnere er interesserede i at møde nye kunder og afgive konkurrencedygtige tilbud til vores brugere. Det er hurtigt, nemt og helt gratis at indhente 3 tilbud på gulvafslibning gennem Gulvafslibningsguide.dk.

Træ til gulve: Teak (Tectonia grandis)

Teak vokser naturligt i Indien, Burma, Sri Lanka, Thailand, Cambodia og Vietnam. Er indført til Malaysia, Sumatra, Java, Afrika og Brasilien. Træet bliver op til 40 m højt med en kævlediameter på op til 1,2 m. Kerneveddets farve i friskopskåret tilstand varierer fra voksgul til lys grågrøn.
Mørke til sorte striber kan forekomme. Lys og luft ændrer farven til en ensartet gyldenbrun varm tone. Veddet har stort indhold af kalciumfosfat og kiselsyre. Densiteten er lidt lavere end egens, mens de fleste styrkeegenskaber, er højere end egens. Teak er også velegnet til gulve i det fri, da det er meget vejrbestandigt.
Undergulve ligger under gulvbelægningen, men over den bærende konstruktion. Den bærende konstruktion skal optage og overføre last. f.eks. betondæk og træbjælkelag.

Vi anbefaler kun brug af kvalitetsprodukter

Eksempler på anbefalede rengørings- og vedligeholdelses produkter til trægulve:
  • Pinotex Gulvsæbe
  • Moland lakpleje
  • Faxe Gulvsæbe Natur
  • Timberex Wood Finishing Natur
  • Taski Gulvsæbe

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6920 Videbæk
Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Brinken 4 Herborg
6920 Videbæk
CVR: 24209237
Hjemmeside
Vittrup Gulve ApS
Højsagervej 2
6920 Videbæk
CVR: 37630004
Hjemmeside
Hoffmann Byg ApS
Brogårdsvej 14
6920 Videbæk
CVR: 25490509
Hjemmeside